Najdi forum

Ženi rečem, naj si vsaj noge umije preden gre spat pa dobim odgovor, da nismo vsi ljudje enaki in da je normalno da od jutra, po celem dnevu ob 23 greš spat brez minimalne osebne higiene (tudi brez čiščenja zob). Zanima me, če vas je več takih princes?

Bljak. :-(((

Pa ne, da se zdaj jaz 10x dnevno razkužujem pod vročo vodo in žajfam z vsem možnim, samo ja, zobe pa umijem minimalno zjutraj in zvečer, pa stuširam se tudi… Pa ne porabim nič pretirano veliko časa ali česarkoli.

OBVEZNO STUŠIRAN IN Z UMITIMI ZOBMI

OK se mi zgodi da pridem pošteno nakeglan domov, samo pol prespim na kavču 1-2x na leto.

če se tušira zjutraj, ne vem zakaj bi si morala še zvečer noge umivati.. no razen če ji zelo smrdijo 🙂
zobe bi si pa res lahko umila tudi zvečer

Po celem dnevu v istih nogavicah, po možnosti najlonkah? Hm 🙂

ja?
eh ta novodobna težnja po sterilnosti vedno in povsod, ni čudno, da so glivice na stopalih tako pogoste, če pa nogam niti ne dopustite, da dišijo po nogah :)))

Če imaš čevlje, ki ne usmrajajo nog in da ne pripadeš tistim nekaj nesrečnikom, ki se obilno potijo, ti noge zlepa ne zasmrdijo.

Moj partner vedno špara na vodi. Samo zobe si umije in to je to. Seveda me moti in mu 10000000…x povem pa očitno ne pomaga, ker je to prinesel iz svoje primarne družine.

Jaz sem pa čisto nasprotje, tako, da mi očita veliko porabo vode.

Vsak po svoje.

Zvečer, zobe in “tiča” da bo bolje ciljal.
Zjutraj, kompletno tuširanje.

Jaz se vedno tuširam zvečer. Pa tudi, če bi se zjutraj, bi se mi zdelo normalno, da si zvečer umijem vsaj noge pa tudi intimni predel.

Umivanje zob je pa tako ina tako nujno vsaj zjutraj in zvečer.

Takšna se mi zdi osnovna higiena telesa.

https://www.facebook.com/actio.si

Meni moja ljubica mnogo lepše diši dan, dva neumita, kot povsem sterilna.
Tudi, če se teden dni ne bi umila, ne bi zanjo mogel reč bljak.

To bi te pa res rada videla.

A ti to resno???

Ja tudi packi so med nami.

Ja jaz imam pa probleme z mojim! Madona se ne spravi tuširat 2 dni, tudi 3 dni ne, če mu res grdo ne rečem!!!
Potem pa gre pod tuš in se na hitro in slabo stušira!!! Ja ka naj mu še naredim? Sem mu že rekla 1000x, pa nič ne pomaga. No saj ko mu rečem, da se najgre stuširat se gre samo madona no!!! 39 let star dedec, pa jaz ne morem verjet! Ja tudi meni teži za vodo, da e 1 uro tuširam itd.

Zdi se mi tako neumno, da moram toliko staremu človeku vsak dan rečt tako normalno stvar!
Jah po pravici povedano zaradi tega mi ni več do seksa z njim, kaj šele da bi počela kaj drugega npr. z usti! Bljak!
Pa sajčlovek ne zasmrdi vedno in takoj, ampak no, že če greš samo kakat, potem se moraš pač umit oz. vsaj stuširat po kakanju, pa naj bo to zjutraj ali pa zvečer, saj se ni treba po popoldanskem kakanju!!!

Ne morem verjet!!!

Ne tuširam se vsak dan. Vsak dan si umijem le zobe, pod pazduho in intimni del.

Pojdita se skupaj tuširat, pa ga ti namili!

Ojoj res nemorem verjet kaj vse preberem tukaj gor:) Sem lahko kar srečna, da imam fanta, ki se redno 2-3krat dnevno stušira, da o ustni higieni ne govorim. Kakor pa tudi jaz sama nemorem brez tega, raje ne bi šla iz hiše.

Kakšni packi.
Človek star 39 let in se ne zna umit. Ne morem verjet, a ti to resno da se umije na 2,3 dni?
Kako mora tak človek smrdet, takega tiča se ne bi dotaknila, fuj.

Chat

New Report

Close