Najdi forum

Frenki se je opisal koliko je čist, najprej izgleda hec, v nadaljevanju govori da ni… bi mu kar verjela.
Torej, danes sem šla k zobozdravniku, v čakalnici so sedeli trije moški in mlada nosečnica. Nisem imela kaj početi in sem vse te ljudi opazovala. Prvi moški, kasneje sem slišala da mu še nekaj let manjka do penziona, je imel na sebi svetlejše sive hlače, vse namečkane, umazane, čevlje za silo očiščene, pulover še kar ustrezne barve k hlačam, tudi 2x že za oprat, pod njim srajco neustrezne barve in vzorca. Zraven njega je sedel pravi, še vitalni penzionist, hlače je imel sicer lepo zlikane, kar čiste a prekratke, obute je imel rjave umazane čevlje gi naj bi bili salonarji, čuden pulover in srajco. Tretji je bil malo mlajši od penzionista, še najbolj soliden in videti čist. Mlada nosečnica je bila urejena, čista in okusno urejena: Moja malenkost tudi. Prav zamislila sem se nad tistima dvema gospodoma, kako sta lahko taka svinjarja, zobe sta najbrž imela umite in obrita sta tudi bila, saj sta prišla k zobozdravniku. Ali ljudje res nimajo tudi za prašek več denarja in katera žena gleda take dedce? Morajo tudi same biti take da jih prenašajo ali kaj???

Frenki paravi takole: človk nima več časa za se umivat. Treba je delat in delat. In sploh, kaj bi komplicirali z usklajenostjo barv itd.
Pravi dedec je tak, spoten, malo razmršen, pa seveda čez vse to, mora met vsaj čisto perilo, ne!

Eh Frenki ti si tak malo vsekan sori :)) Pravi moški je negovan, urejen (kolko mu pač dopuščajo finančne možnosti), duhovno razgledan (ne mislim veren), more se videt da skrbi za sebe. Če za sebe ne znaš poskrbet kak boš te za svojo žensko?

LP, miki

neli
Z tvojim postom se popolnoma strinjam in sem vesela, da si to temo odprla.
Sedaj bom pa še jaz nekaj napisala ampak to je bila resnica.
Pred dvemi letoma sem brala revijo Antena, ker v reviji je veliko zaupnih besed.
Ena ženska 20 let je vprašala za nasvet.
Kako to, da ona smrdi, da ji vsi govorijo, da smrdi.
Tako je napisala : Prosim za vaš nasvet kaj vi menite saj se redno umijem enkrat na mesec in vsake 6 mesecev si preoblečem spodnjice.ohhhhhhhhhhh neverjetno
Jaz sem mislila, da me bo kap…….
Ne moreš verjeti, če ne prebereš.
Takoj ji je odgovorila, da naj jo bo sram kako to, da si spodnjice menja vsake šest mesece in, da na takšna neumna vprašanja ne bo odgovarjala. RESNICA JE TO!!!
Ko se sedaj spomnem mi gre na bruhanje.

Kaj bi vi komentirali o tej ženski?

Lep začetek dneva vam želim.

L.P, Doroteja

Draga Doroteja!
Oprosti, kaj res verjameš napisanemu? Nekomu je bilo dolgčas pa je hotel popestriti revijo…Tisti ki je tako zanemarjen, verjetno tudi duševno ni zmožen pisati pisma in se z njim ukvarja sociala.
Moje mnenje.

Se strinjam s tabo :>

Zdravo,

ah barvno neusklajenost bi človek že še toleriral, ampak umazanije je pa danes res veliko. Zelo, zelo redko srečaš osebo ki je umita, čistih sveže umitih las, urejena in negovana. Pa zato ni potrebno, ne veliko časa ne denarja, dovolj je malo mila, šampona, diskretna minimalna ličila in sveže oprana oblačila. Današnja kozmetika nam res omogoča tudi če imamo težave s potenjem in drugimi nevšečnimi zadregami tisoč pripomočkov, seveda, pretiravati pa tudi ni treba.

Jaz se osebno vsako jutro tuširam, umijem lase, in oblečem čisto zgornje oblačilo, ki gre direktno na kožo, (tudi puloverje). Ne šminkam se, ker nimam časa, samo v posebnih priložnostih se čisto diskretno naličim in to je vse…
zato ne porabim ne veliko časa, ne denarja…………

Stvar navade, mogoče pa tudi vzgoje, moja mami recimo, se tudi ne liči, vedno in povsod pa diši, uporablja mila in otroški puder, tako da me vedno vonj otroškega pudra spomni na mojo mamo. Sicer obožujem vonj po čistem, svežem, to mi je nekaj posebnega, zato imam vedno boljše mnenje o osebi, če jo “zavoham” da diši po čistem ali pa če v stanovanju diši po čistem………..

Lepe vonjave so res nekaj izjemnega……….

Ma to je en velik BULLSHIT. ampak res, da se nimas cajta umit, v gostilni pa sedis po 4 ure!!!!! ma dej nehi no!!!!! vsak najde pol ure na dan, da se umije!!!!!!!
Joj!!!!! smrduh!!!!
Tyra je jezna:))))

Ha, ha, Neli, no, saj človek res ne ve, bi se smejal ali kaj drugega.
Zadnjič sem bila slučajno v zobni ordinaciji z nekim možakarjem (cca 50 – 60 let) in ga je zobarica malo karala zaradi nege zob. Pa je prostodušno priznal, da zob si pa res ni umil zadnjih 6 mesecev, le delno protezo si redno jemlje ven in skrbi zanjo…. Je komentar potreben? Meni se smilijo zdravniki, ki dobijo takega človeka v obdelavo!

Frenki se je samo šalil. V resnici ni Frenki.

ona

mislim, da imaš prav……
To ni bilo na naslovnici ampak pri zaupnih odgovorih….

L.P. Doroteja

New Report

Close