Najdi forum

Jaz imam podobno situacijo, želim si resnega partnerja, že skoraj dve leti in pol sem samska in vedno bolj osamljena. Pusti mi kontakt, mogoče se ujameva.

noro res kako se folk obremenjuje ker je samski. pa kva pol? sej sem jz tud samska pa mi nič ne manjka.  nisem ena tistih k bi letala za moškimi.  pa mam 40 let de ne bo pomote.

sem pa dons razmišljala in končno dojela zakva se s tipi ne razumem in ne morem z njimi komunicirat sploh. zaradi njihovga načina komunikacije z mano.  ko sem bla z njimi prijazna vsaj na fbju so oni to izkoristili in hoteli z mano flirtat ker sem jim bla všeč kot baba. tud pri nekajmesečnem dopisovanju z enim tipom 50+ sem to dojela šele zdej.  zato se je tko čudno obnašal do mene.  nisem ga poznala osebno de ne bo pomote.  jz sem mu že takoj na začetku najine komunikacije napisala de tipa ne iščem in se nisem spuščala na nič osebneg.a pač prijateljski pogovori in nič drugega. po nekaj mesecih sem z njim prekinla ker ni hotu jt z mano niti na pijačo samo odlašal je in sem ponorela zaradi tega in mu dala kajlo. potem pa me je obtožu de mam tipa in de sem zato z njim prekinla. šele pozneje sem dojela de me je tip hotu met za punco jz se pa tega nisem šla. tipa pa nimam, seveda ne, sej sem normalna.

no skratka problem je dvojni: ker tipi namesto dvosmerne komunikacije vodijo enosmerno komunikacijo in jih nič drugega ne zanima. in ker bi radi z mano flirtali ker sem jim pač všeč in zato ne dojamejo sploh de to ni pravi način komunikacije z mano.

pravi način komunikacije moškega z žensko je de če se ona ne zanima zanj oz. jo on ne zanima v smislu de bi ona z  njim kdaj začela razmerje de se z njo osebnih stvari ne pogovarjaš seksualnih in vsega drugega kar še spada zraven.  temu se reče pa prijateljstvo sam moški tega niso zmožni dojet.

mislila sem skos de ne znam komunicirat z njimi. pol sem pa brala teme kle na mon-u in dojela ko je en tip, pazite to, tip, reku de tipi zamenjujejo prijaznost punc s flirti kot de gre za flirt tud z njihove strani kar pa seveda ni res.  nobena baba ni tko butasta de bi flirtala s tipom kr tko najmanj pa s kom k ga ne pozna.

mene pa skrbi kaj bo če se mi bo to vedno dogajalo s strani tipov? meni se ne zdi možna komunikacija če tip flirta z mano jz pa z njim ne.

gre za psihološko zadevo. pomembno pa je de sem ugotovla de ni problem pri meni ampak je pri njih.

tudi sama sem mela enak problem pred leti ko sem tudi zamenjevala prijaznost tipov za zanimanje zame pa ni blo nobenga zanimanja zame z njihove strani.

New Report

Close