Osamljenost
Jana – katera je pa sploh debela? Sam malo bolj popolnjene smo ane- Tkole, prav moj kolega, en mal bl kompaktne?! :-))
Veš sej tale kilaža ni kakšna grozna prekoračitev idealne teže samo nekako pa vseeno moram priznati, da sem zdaj mnogo bolj samozavestna in sama s seboj zadovoljna.
Sicer pa je teža ena zelo relativna zadeva – pri 17h sem mislila, da ima vsaj 5 kg preveč, ker sem jih imela 55, pri dvajsetih sem mislila, da je 58 krasno, ker sem jih imela 60, danes pa mislim, da bi bilo 60 izvrstno, čeprav je tudi 63 čisto vredu, pa tudi 65 ni tragičnih. Torej – morda bom pri 40h prepričana, da je 65 idealna teža in pri petdesetih 70 idealna (samo veš Jana, tega me je pa že mal strah, ker mislim živeti tja do devetdesetega)
Mhmm, veš kaj, idealna bo ravno taka kot jo bova imeli midve (pismo, če bom dočakala, v kar dvomim), pa seveda tvoje sotrpinke, ki so pod Kajinim tretmanom, morava dati zraven, da ne bo zamere.
Če še kaj voziš kolo, zdaj za rekreacijo, moraš voziti po pravilih! Jaz sem zadnjič šla od Kaje, po nasprotnem pasu za kolesarje seveda, in mi pripelje nasproti ” obalna straža “, saj veš policaj na kolesu. Prijazno me opozori, da sem na narobni strani, da to košta sicer 15 000 sit. Sem mu rekla, a veste koliko je to? Pa je rekel, saj zato, vam bom danes spregledal. 🙂
lp, Jana
in polopšal ti je dan. Torej sta se s Kajo dobili na kavi in se spoznali al sta se poznali že od prej?
Na kolo pa zdaj ne grem. Me preveč zebe, čeprav če sedajle ven pogledam, kar lepo zgleda. Morda pa bo še kakšen topel jesenski dan ali vsaj toplo popoldne in me bo potegnilo na bicikl. Običajno jo mahnemo malo naokoli kar s celo družino, pa obredemo tole našo Ljubljano. Sedaj tako in tako nimaš kje brezplačno parkirati, pa smo začeli parkirati enostavnejše vozilo na dve kolesi.
Ne, nisva se prej poznale. Pred Kajinim dopustom, sva se nekaj hecali, da greva na kavo. Ko pa je prišla nazaj, je rekla kje je njena kava. Pa sva po mailu, še isti dan organizirali ta ” kofe “.
Ti povem, časa nama je zmanjkalo za klepet. In ko sva se videli, kot, da sva že stare znanke. Res, Kaja je the best. Pri človeku hitro vidiš, če te sprejme tako iz srca, imela sem občutek, kot da se že dolgo poznava…..
Zunaj je že sonček, danes bo izgleda lepo.
lp, Jana
NO, to je iz moje strani tako. Če nekoga dalj časa pazljivo bereš, sčasoma začutiš , ali ti je in koliko seveda, blizu njegov način razmišljanja ipd. Potem se je lahko odločiti in iti na kofe.
In tako postaneš bogatejši za eno novo prijateljico, pa še srečo moraš imeti, da se nisi zmotil-a. Jaz sem to srečo imela in imam novo, prijateljico in sem vesela zaradi tega. Morda bi se kdaj dobile vse tri, pa še katera?
Lp, Jana