Najdi forum

Super ti gre. 7 kg v dveh mesecih je izreden dosežek. Dobro nas bereš.

LP,Kaja

kaja kaj pa praviš na moj predlog kaja? Saj se vam lahko pridruži kajne?!

Hvala

Hvala

Bom razmislila. Na forumu hujsanje, ki ga vodi Goran se tudi pripravlja neko skupinsko hujsanje pa sem mislila, da bi tam poskusila. Bom videla, kaj bo. Hvala vseeno

Ja jasno, da lahko. Nobenih ovir.

Ne Saso, ne zamerim. Tvoja pisma na keteremkoli forumu me vedno spravijo v boljso voljo. Lepo je videti, da so med nami tudi taki optimisti. Ma kaj optimisti, pravi srecnezi.
Hvala za podporo

Nika,
Včeraj, me ni bilo na medmrežju, danes, vidim, da ste se včeraj že marsikaj zmenli, pa še druge si spravila posredno na kavo, pa udeležila se boš hujšanja,
mislim, jaz sem navdušen.

A se, vsaj malo bolje počutiš?

Malo ze in upam pa da bo vsak dan bolje. Potrudila se bom. Hvala za vse vzpodbudne besede.

Pozdrav!

Pozdrav!

Ko sem prebirala tvoje sporočilo sem v njem “videla” svojo mamo in njeno osamljenost, medtem ko je oče pijan ležal. Mislim, da te lahko razumem. Ali ti dovoli zvečer ven oz. ali bi imela zaradi tega težave? Mama je stara 50 let, končno samska in morda bi imeli kaj skupnega.

Če si za kak dogovor, pošlji sporočilo.

Želim ti veliko poguma in veliko sreče v naslednjih letih!

Neda

Ne, ne bi imela nobenih tezav. Ce mi dovoli? Pa jaz njega sploh ne zanimam, vcasih mislim, da me sploh ne vidi. Kot, da bi bila kos pohistva. Kar se kaksnih dogovorov tice, bom se premislila. Nisem se namrec se odlocila ali naj zacnem hoditi ven. Moram se pripraviti na to, kar sploh ni enostavno, po tolikem casu.
Hvala, da si se oglasila. Srecno in lep pozdrav, tudi za tvojo mamo.

Nika, dobro jutro…in lep dan!

Jani

Tudi tebi Jani. Pa hvala, da si me opazil

Ni za kaj, res nas je zadnje dni nekaj malo tukaj gor’, ampak, se ne damo. Nika, lep dan, za danes pa ena misel Josepha Jouberta:

Kdor hoče skrbeti za prihodnost, mora imeti spoštljiv odnos dopreteklosti in sumničav do sedanjosti.

Lep dan, tebi in vsem ki so tukaj gor!

Jani

Ce je soditi po tej misli potem jaz “grozno” skrbim za prihodnost. Samo, da ne vem cigavo. Meni namrec gre cedalje slabse tako, da sem v skrbeh kaksna prihodnost me caka. Pa vseeno lep pozdrav

Nika, kadar misliš tako, se postavi na vrh te tvoje teme, klikni na povezavo
“Vse na eni strani” pa se sprehodi po postih, ki smo jih pisali. Verjemi, ko boš prišla do konca, ne boš več imela občutka, da “grozno” skrbiš za svojo prihodnost.

Držimo s tabo!

Lep in sončen dan, kljub dežju!

Jani

Nika, jaz bi šla s teboj na kavo, če hočeš.Mislim, da nisva daleč. In ne skrbi, znam molčati.

Nika, lep dan tudi od mene. In oglasi se Peggy, ki na prvi strani tudi išče prijateljico! Izkoristi dan. Oglasi se ji. Morda le prideš do gledališča ali kina po vseh teh letih. Ne zavračaj prijateljstva, ki ti ga ponujajo tukaj na forumu. Pojdi z Jano na kavo, če te je povabila. Življenje je prekratko, zato nikoli ne zavračaj prijetnih in lepih stvari.

Hvala za povabilo, ampak zaenkrat se ne upam. Kako ves, da smo blizu? Lep pozdrav

New Report

Close