Najdi forum

Največja nesramnost forumovcev je, da prevzemajo nicke oseb, ki so že nekaj časa na forumu… Žalostno. Jana, ostani Jana!

LP Jani

Jan(ic)a, kaj pa najina kava ?

Lepo pozdravljena Kaja!

Seveda velja! Na kofe greva. Beri e-mail. Saj veš, žlahta mora imeti e-mail. 🙂

lp, Jana

Dan Jana! Opravičilo sprejeto. Obljubim ti, se bom na moč potrudila…tu pri nas zgoraj sicer veze ne štejejo kaj dosti…ampak, če si tako zelo odkrito želiš, ti sveto obljubljam, da bo tvoja želja uslišana…je ni sile, da ti ne bi uspelo…
Pozdrav in srečno!
Angel

Hvala lepa za kompliment Jana! Samo ne vem, kateri pa sedaj pišem?…sta kar dve…(?)
No, vseeno…se bo že nekako zvedelo, katera je katera…imam en predlog…kaj ko bi bila ena Janči…je tako fletkano ime…
Lepo pozdravljeni!
Angel

Ti popolnoma zaupam, samo držati mora do konca meseca. V vsakem primeru, te potem obvestim !

lp Jana

Angel!

Zdaj sem izgleda spet samo jaz. Taprava! Hvala bogu. 🙂

lp Jana

Jani, Janči, Banči Bobkov sin, jedu štrukle iz č’rpin ;))

Ne vem…tukaj od zgoraj se vse zdi mogoče…bo res treba iti na tisto kavo…
Lep dan še naprej tebi in vsem!
Angel

Sem bila včeraj tako sitna, za danes pa ne vem.

Ni sile, včasih smo bolj včasih manj občutljvi, vsi smo ljudje,
pa en lep pozdravček

Hvala Mike.

lp, Jana

Odpuščeno, za danes pa veš. Nisi, a ne!

Lp Jani

Dobro! 🙂

lp, Jana

Nika, nikjer nisem zasledila, kaj rada počneš? Imaš rada gledališče? Opero? Kaj je tisto, kamor bi ti rada šla? Na katerem koncu Ljubljane pa si?

A ves draga Spela, sploh ne vem kaj bi najraje pocela, ker sem ze leta in leta samo v sluzbi in doma. Edino za kar lahko recem da rada pocnem je gledanje dobrih filmov. Ze od nekdaj. V gledaliscu nisem bila ze vsaj 25 let, pa ce dobro razmislim bi mi verjetno bilo ponovno vsec. Opera me ne privlaci.
Stanujem sicer v Mostah, delam pa v Centru, ampak mislim, da to ni ovira. Ovire so ocitno drugje.
Hvala za tvoje zanimanje zame in javi se.
Lep pozdrav

Nika, kakšne postave si? Verjetno ne okrogle, ker se ne javljaš na forumu kjer kramljamo o hujšanju. Jaz sem danes namreč mojo mamo, ki ima 54 let in tudi visi doma prepričala, da se bo priključila skupinskemu hujšanju, o katerem govori Kaja. Predavanja, telovadba,. pa sprememba okolja in še nekaj dobrega se naredi zase. Mislim, da je zadeva čist fajn.

Sem bolj okrogle postave inredno spremljam vase debate na forumu o hujsanju. Ce se bo zacelo skupinsko hujsanje se bom zagotovo udelezila. Zaenkrat sama pocasi hujsam. Zdaj sem v 2 mesecih shujsala 7 kg, rada bi pa se 10, ali koliko bom pac lahko. Hvala za predlog

Nika,

Z mamo sem ravnokar govorila. Priključili se bosta z enako staro prijateljico skupini za Bežigradom. Začnejo v začetku oktobra. Z gospo, katero sem govorila po telefonu sva se pogovarjali o starosti udeleženk. Rekla je, da je skupina mešana, da pa je kar nekaj toliko starih gospa in da je prijetno. Dobivajo se enkrat tedensko na tel. (ki je prilagojena udeleženkam) in enkrat na teden na predavanjih. Vse poteka zvečer po 19 uri. Razmisli. Cena je 4000 sit na mesec, kar pa tudi ni veliko.

Aja – pa fuuuuulll si bla pridna k si toliko dol spravila.

New Report

Close