OŠ Valentina Vodnika
Šola, učitelji….vse je v najlepšem redu, le učni program me moti.
Do 4-ega razreda nič, potem pa učenje na polno, da ne govorim kakšne probleme imamo sedaj, ko so otroci v višjih razredih in se še vedno ne znajo učiti in nimajo delovnih navad.
Če jih doma tega ne bi naučili, bi bil polom na celi črti.
Drugače pa je šola kul:-)
moja hčerka hodi na osnovno šolo Valentina Vodnika je v 9.razredu meni se osebno zdi zelo dobra šola učitelji so dovolj strogi in naučijo veliko meni je ta šola res zelo všeč saj je lepa. Učenci so prijazni in če želite vašega otroka poslati na dobro šolo vam priporočam to šolo
lep pozdrav in želim da tudi vi najdete pravo šolo za vašega otroka 🙂
pomoje je to odvisno tudi od učencev. ta “pridni” nismo imeli nobenih slabih spominov na to šolo, obratno 🙂 tudi s profesorji ni bilo težav. No nekateri imajo boljši čut do otrok, nekateri manj … ampak tako je gotovo na vseh šolah. Če imaš pa slabše ocene zarad slabih učnih navad, se pa valda zgovarjaš na vse živo – na šolo, učitelje 😛 za dober rezultat se je treba malo potrudit, učitelji vedno poudarjajo, kako pomembno je učiti se, spodbujajo tudi k sprotnemu delu z nalogami, spraševanjem. po mojem mnenju učne navade pridobi otrok sam, ne vem, kaj bi imel učitelj tukaj zdraven, mislim, da ti dovolj dobro stalno priganjajo k sprotnemu delu, le da gre to učencem skoz eno uho not, skoz drugo ven 😛
Kar se tiče kajenja, drog … tudi to je v manjši meri povsod, in kot sem že rekla, ta pridni nismo opazili, da bi bile na šoli prisotne prepovedane substance (v bistvu za droge zdaj prvič slišim 😀 ), v to zapadejo tisti, ki jih tja vleče, zarad kakršnih koli razlogov že (problemi doma recimo, karkoli …). šola za to ni kriva, tko da je to bolj družben problem, ki se pojavlja povsod. no, tako jaz mislim
šola je čist ok 🙂 meni nič ni manjkalo
mislim, da ni ne odstopa v ničemer drugem kot v tem, da dajo zeeelo velik poudarek na šport, kar se kaže tudi v tem, da sta letos dva prva športna razreda in dva običajna…
na to šolo sem hodila jaz in sedaj tudi starejši sin v peti razred.
tako kot je moja predhodnica napisala.. učitelji so dobri, manj dobri in slabi.. kakor za katerega otroka in straša, menim pa da v večini zadoščajo kriterijem.
tradicija o dobri šoli tudi nekaj šteje, ane? in šola je lani praznovala 80 let.
Šola je katastrofa. Učiteljica-razredničarka, ki je totalno nesposobna, da ne govorim o nasilju v že v 1. razredu, ki se stopnjuje tudi v 2. razredu, vodstvo šole, ki ne ukrepa in skuša vse utišati, da ne govorim o tem, da se vsaka stvar zaračuna 500%, šola, kjer so uši še od septembra, ker se enostavno nič ne ukrene, šola, kjer otroci niso varni, prepričajte se sami in stopite v šolo v dopodanskem času, še bolje v času kosila, otroci morajo v temčasu oblečeni in obuti v jedilnico, kjer se spotijo in potem ven. Skratka čim dalj stran, če želite dobro otroku.