OŠ TRNOVO
Ker bomo našega malčka verjetno vpisali na OŠ Trnovo (ni še 100% ker nismo iz tega okoliša), bi prosila vse starše, ki imate kakšne izkušnje s to šolo, da mi jih zaupate. In seveda če kdo ve; katere učiteljice(poimensko) pridejo v poštev za oddelke 1. razredov v letu 2004/05.
Mimogrede, kot drugo možnost imamo OŠ Tone Čufar, kjer so nam že potrdili vpis.
Hvala za vaše komentarje. LP, Vesna
Dobra šola, nudi tudi alternativni program (Wambach), vendar nekoliko elitizirana. Včasih so potem starši razočarani, ker je vedno tako, da na medijsko odmevnih šolah naletiš tudi na slabe učitelje, na tistih kvazi ta brezveznih pa na odlične. Vse je odvisno od tega, kakšnega učitelja otrok dobi (pa misli na to da jih bo zamenjal kar nekaj in že eden mu lahko priskuti šolo) in kako se ujame s sošolci. Jaz v bistvu zagovarjam to, da je za otroka najbolje, da gre v šolo tam kjer stanuje, če je to možno. Drugače pa, ker sem iz foha in smo s to šolo tudi v navezi vem le to, da je ravnateljica ekstra zahtevna do učiteljev (kar je včasih slabo tudi za otroke, ker imajo učiteljice toliko opravka s papirji in dokumentacijo nasploh) in da letos vstopajo v nek nov projekt (glede tega pa nimam svežih informacij, žal).
Lp Naja
P.S. S Čufarjem je moja sestrična zeloooo nezadovoljna, fant je že v četrtem razredu. Je pa res da sta oba velika komplikatorja in vselej iščeta dlako v jajcu. Kaj pa vem.