Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja OŠ Martin Krpan ali OŠ Nove Fužine

OŠ Martin Krpan ali OŠ Nove Fužine

Če ima kdo otroka na eni ali drugi šoli, katera se vam zdi boljša? Kje ima katera pluse in minuse.
Hvala.

A res ni nobenega Fužinca tukaj, da bi dal kakšen komentar.
Hvala!

Ravno včeraj sem bila na uvodnem sestanku na Martinu Krpanu in se mi je zdelo zelo v redu. Tudi učiteljici, ki bosta učili, sta bili zelo luštni, tako da mi je vseeno h kateri bo otrok hodil prva tri leta.
Jutri grem še na Nove Fužine in nato bom poročala.

otroka smo vpisali na Martina Krpana, definitivno se mi zdi boljša OŠ

jaz sem iz fužin. hopdm u OŠ Martina Krpana. zdi se mi da je oš martina krpana boljša.!

Ko sem v 90-ih letih hodila na OŠ Martina Krpana je nekako veljalo, da je ta šola “boljša” od OŠ Nove Fužine. Naj bi bili učitelji bolj “strogi” in tudi potem kasneje, na srednjih šolah se je poznalo, da so imeli tisti z M. Krpana boljše predznanje za naprej. Po drugi strani bi pa rekla, da so bili učitelji na N. Fužinah mogoče bolj strpni, fleksibilni in odprti. Tudi to je nekaj. Sicer pa, po mojem mnenju ni nekih bistvenih razlik med eno in drugo.

definitivno je oš martina krpana bolša!

js hodm u martina krpana in se mi zdi da ie ful bolsa

No .. ja .. zakaj sprašujete če veste odgovor? .. OŠ nove fuzine je boljša 😀

os sola nove fuzine najboljsa sola

OŠ NOVE FUŽINE JE 100 PROCENTOV BOLJ OČIŠČENA IN NOVEJŠA ŠOLA.
TAKO DA SE MI ZDI SEVEDA DA JE OŠ NOVE FUŽINE BOLJŠA KER TUDI TAM HODIM!!!!!!!!!!

js hodm v martin krpan itak da je ta šola d best šola na svetu

niti ena

Jaz hodim v OŠ Nove Fužine in mislim,da je OŠ Nove Fužine res najboljša šola,poznam pa eno punco,ki je prej hodila na OŠ Martina Krpana in enkrat,ko ni vedla ene naloge rešit jo je ena učiteljica z OŠ Martina Krpana močno prijela za roko in jo ne vem še z čem prestrašila in je ta punca postala depresivne.No potem so jo starši prepisal na OŠ Nove Fužine in se zdaj tam veliko bolje počuti.
Lep pozdrav

Otroka sem vpisala na OŠ Martina Krpana ker baje imajo tukaj bolše učitelje in krožijo govorice da imajo učenci iz MKja boljše ocene in povprečje kot na Novih Fužinah

Ja Martina krpana je bolj skolirana šola.
Učitelji so na višji ravni.Ni vse kar po domače kot na OŠ Nove Fužine.
Veliko je tudi odvisno od “strokovnosti” vodstva,da je tako.
OŠ Nove Fužine je ena sama žalost…

Nobena.
Če pa že potem Martina Krpana.
Nove Fužine pa je škoda besed.
Res je,da so v nižji stopnji OK,kasneje pa ni da bi govoril.
Iskreno vam povem,da sem že večkrat slišal,da starši pravijo,da so komaj čakali
da gre otrok ven s šole.In da so tako rekli tudi starši sošolcev.Žalostno.
Škoda je tistih nekaj,ki so res dobri učitelji.Skoraj vsi pohvalijo učiteljico za kemijo Gavrilov,
pa biologijo g.Halerja,pa tudi g.Kristana,to je pa tud vse na višji stopnji.
Res je situacija v državi slaba in se plače znižujejo,vendar za to niso krivi otroci.
Meni se zdi grozno,ko poslušam kako živčne učiteljice in učiteji so na tej šoli.
Morda bi se morali res malo zamisliti nad seboj in razčistiti najprej doma s seboj,
ne pa se znašati nad otroke.
Lp. pazite kam vpisujete svoje otroke.

Se strinjam NOBENA!
Sem hodila dolgo nazaj v obe. Zadnja dva razreda na Nove Fuzine. Ja res je MK bolj stroga in imajo otroci veliko vec predznanja, samo zato slabse ocene. Brez dobrih ocen pa zal ne morejo priti na dobro srednjo solo. Tako, da je tu res razcep med znanjem in ocenami. Na Novih Fuzinah se da dobiti dobre ocene brez ucenja. Samo dobre starse rabis. Zgoraj omenjeni ucetelji so res zelo dobri, vendar jaz ne priporocam nobene od teh sol. Nekoc sem spoznala kriminalista z policije Moste, ki mi je rekel, da stanuje na Fuzinah, vendar nikdar ne bi dal svojega otroka na ti soli. Zal je resnica, da ze v petm razredu s srecujejo z kajenjem, ne samo cigaret. Cetrtarcki ze izsiljujejo denar po ulici in delajo “tezave”. Kriminalisti imajo veliko dela s temi “ucenci”, zato ne preizkusajte svojih otrok, ces mojega take stvari ne zanimajo. Hitro jih bodo. Ucitelji, ki so bili prijazni nekoc, sadaj niso vec. Ne samo zaradi plac, tudi oni so starsi in kar nekj jih ima tezave s svojimi otroci. Taksnim je vse krivo in se spravljajo na ucence. Mislim, da je zelo pomembno, da otrok obiskuje solo, kjer ni toliko kriminala kot ga je na Fuzinah. To je pac leglo narkomanije! Zal

ZN ne klobasaj, sam sem bil na OŠ Martina Krpana in ja, smo delali pizdarije (tako kot jih vsi osnovnošolčki, še posebej 8. in 9. razredi), vendar nam je ta šola dala veliko dobrih pogojev za nadaljnje šolanje in študij! Tudi kar se tiče športa, veliko se tudi promovira aktivno sodelovanje učencev v različnih športih. Ne vem, če to še obstaja, ampak vem, da smo vsako leto imeli neko tekmovanje za najboljših 10 športnikov, točke si pridobival s sodelovanjem na različnih športnih tekmovanjih. Tako tudi odvrnejo otroke od tistega “fužinskega odraščanja”, kateri je pa vedno bil in bo MIT! Danes nas je od 45, ki smo obiskovali to OŠ, okoli 35 na raznih fakultetah (ekonomija, pravo, medicina, management, fizioterapija, itd.), okoli 7 jih pa trenutno dela, torej so samo trije “zabluzili”. Sam sem zelo hvaležen, da so me starši vpisali na to šolo in še vedno, po vseh teh letih rad pridem na obisk, ko imam čas in se pogovarjam z učitelji.

Obiskoval sem OŠ Nove Fužine, zdaj sem 2 letnik faxa. Vse redno opravljeno in ocene perfektne. Tako da zelo dobra šola in verjetno tudi OŠ MK.

New Report

Close