Najdi forum

Lepo prosim za kakršnokoli informacijo o tej šoli! Lep pozdrav vsem!

hmm..Jaz sem obiskovala to šolo!Lahko rečem da so nekateri “prfoksi”zlo na izi..kar se mi sedaj pozna v srednji soli-primer angleščina!Nismo dobil osnovne podlage iz ang.ampak smo se preprosto pogovarjali o drugih stvareh!Zdaj lih ne vem kaj te konkretno zanima?!

Pozdravljena Čebelica,
konkretno me zanima urejenost šole in kakovost učiteljev. Ali je ta šola enaka ali slabša od drugih dveh v okolici…Ali bi ti tvojega otroka vpisala drugam (kljub temu, da npr živiš v soseščini)?

da ne bo pomote..obiskujem jaz 4.letnik sredne sole..vendar sem celih 8 let obiskovala os koseze!Hmm raje bi hodila na vodnikov solo,ker ta sola po mojem mennju..ja ne…npr:nekater foksi delajo kr dost razlike u klasu..nekateri otroci imajo več privilegij,nekateri manj…kar je mene vedno zeloo motilo!Emm..nevem kaj naj se rečem…vprašejte konkretno?!

Kako je pa z (ne)strpnostjo do otrok s priimkom na “ić”?
Kaj vpliva na privilegiranost določenih otrok?

z priimkom na “ić”…je use normalno..samo nekateri prfoksi(usaj v času ko je bila moja generacija)..so ful gledal kaj so staršii po poklicu,in npr če so bili s.pji, al pa zobozdravniki..so z otrkoki della drugače(privilegije v pevskem zboru..usaj tako je delala učiteljica glasbe)..nevem kaj naj rečem..raje bi hodila na vodnika..večja sola, bolše vzdušje..

New Report

Close