OŠ Ihan Domžale
En lep pozdrav !
Na vlaku sem slišala, da je ena nova učiteljica na OŠ Ihan, uči pa baje mlajše razrede (1.,2. razred) in da baje ni nič kaj preveč prijazna čeprav dela z “najmlajšimi” učenci. Veliko “šimfanja” čez njo… Naslednje leto gre moja hčerkica ravno v to šolo, pa me zanima če kdo pozna to učiteljico in kakšne ima kaj izkušnje z njo? Kako ji je sploh ime?
Vida
ah daj no, vsemu, kar slišiš, pa res ni treba verjeti!
Za nekoga bi jaz rekla, da je smotan, drugim pa se zdi neznansko okej.
Tudi predhodno poizvedovanje ti ne bo dalo željenih rezultatov – če bo mala nabasala ravno na njo, boš pa tako kmalu vedela, pri čem si. Pa kaj – a če bo mnenje nekaterih negativno, boš otroka vpisala drugam, ali kaj?
Včasih so imeli eno-ki je bila zelo “glasna”, ko je šla na porodniško je prišla še njena sestra. So otroci rekli, da so mislili, da je prva “najglasnejša kar je možno” – a so ob drugi ugotovili, da ni.
Naj te to ne ustavi in zamori.
Ker- otroku razložiš, da je pač v šoli, kjer eni učitelji se derejo, drugi so bolj tihi, eni prijazni, drugi ne. Kot je v življenju.
Se ti zdi prekruto? Vedno je človeški faktor- vsak učitelj ima učence – eni so mu simpatični, drugi ne. In drugemu učitelju so drugi simpatični…itd….
Če otroka pripraviš na to, je v redu. Saj je moj otrok tudi pojamral-ki nikoli ne jamra- a je kar v redu.
;-))