ortodont za odrasle – Ljubljana in okolica
Pozdravljena Katjuša z gorenjske!
To vemo da je izven Ljubljane nekoliko ceneje…ampak, da se bom pa tudi skozi peljala nekam daleč mi pa tudi ne diši,ali pa če nimaš osebnega prevoza je tudi kar malo kriza se loviti oziroma mi je škoda izgubljenega časa za prevoz tja in nazaj…za tistih xxx evrov razlike…Ker ti si verjetno dala za en fiksni aparat toliko torej če bi imela na obeh čeljustih bi bilo tudi nekaj okoli 3000 evrov…kar je pa tudi lep denar…To pa itak da je v Ljubljani vse dražje…Kr neki…Lp!
Kod nas u Srbiji, je cena jednog fixnog aparata 600 do 1200 eura, zavisno od proizvodjaca bravica, mada ne postoji velika razlika u kvalitetu. Inace ortodontska terapija kod nas ne zaostaje za Evropom,jer se pored fixnih aparata u terapiji koriste i komforne providne folije koje pacijentu ne smetaju pri govoru, a ne vide se ni pri smehu.Cena nije veca od fixnih aparata a zavisi od duzine terapije.
Jaz hodm k dr. Kovačiču že skor en let, pa sm res zelo zelo zadovoljna. Vsi so ful prjazni, vse razložijo, pa ker sem študentka in so take stvari zame kar drage, mi je fajn ker jim lahko plačam po obrokih. pa glede na LJ so za lepga jurija cenej kot bolj znani ortodonti. pa zarad tega nič slabši! 🙂
pa lep dan!
Sama imam super izkušnjo tako nošenjem fiksnega zobnega aparata kot z terapevtom dr. Sašom Savičem. Strokoven, prijazen, dosegljiv 24 ur na dan pa še cenovno dostopen. Tudi kakšno stvar naredi tako zraven brezplačno npr. kakšno čiščenje kamna, manjšo plombico…Zelo, zelo natančen.
Ima samoplačniško ordinacijo na Viču v Ljubljani na Koprski ulici – Tel: 041 331-199
ZELO, ZELO PRIPOROČAM. Moji zobje so zdaj tipi top.
Vzame te vedno takoj.