Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ORTODONT-Lj.

ORTODONT-Lj.

Kličem po zd.domovih pa me odslovijo ,naj pokličem oktobra…Hčera pa mora čimprej k ortodontu.Ali je mogoče kje kakšen s koncesijo,vez nimam nobenih,tako da sem že čisto obupana kaj naj naredim.Samoplačniško pa si ne morem privoščiti.

Porkaduš ali ima mogopče kdo kakšno info.kje jemljejo sa pred počitnicami?’

Hvala 1000x

Nikjer v Ljubljani,sem že jaz spraševala za našo punco.

Mislim, da nikjer ne boš dobila termina pred počitnicami. Ponavadi 2 ali 3 mesece v letu naročajo-zato ti pravijo, da pokliči oktobra.Ko se naročiš, ne čakaš več tako dolgo.Mi hodimo k Oblak-Obrezovi, ima tudi tak način dela.Če je tako nujno za aparat, me čudi, da vas zobozdravnica ni naročila že prej.Je pa res, da zobozdravniki včasih malo pretiravajo.Nas je s tamalim poslala zaradi odprtega ugriza, čeprav še nima dovolj stalnih zobk, tako, da smo sedaj pri ort. na čakalni listi, da nam sploh izraste, kar je treba.Aja, sin ima 6 let.Starejši je imel drugačne deformacije,je dobil aparat pri 7 letih, vmes bil brez zaradi izraščanja zob, sedaj ga bo spet dobil.
Če ni zares huuuudooo,uživajte v poletnih sladoledih in sladicah, potem pa šele k ortodontu.Namreč, potem ni več stvari takrat, ko ti pašejo, ampak si vezan na ščetko.
Lp C

Ja sem sama morala prosit za napotnico,ker naša privat zob.tega očino ni “opazila”krivih zob namreč.Ko pa sem tamalo danes poslala k njej da jo pregleda pa je rekal ja,ja to bbi pa morali že prej…HALOOOO!!!!

Mi smo po več neuspešnih klicanjih in sivih laseh prišli kar hitro na vrsti v Zavodu Orthos v Dravljah (za cerkvijo, blizu Brilejeve). So zelo prijazni in imajo koncesijo.

New Report

Close