ORTODONT-Lj.
Kličem po zd.domovih pa me odslovijo ,naj pokličem oktobra…Hčera pa mora čimprej k ortodontu.Ali je mogoče kje kakšen s koncesijo,vez nimam nobenih,tako da sem že čisto obupana kaj naj naredim.Samoplačniško pa si ne morem privoščiti.
Porkaduš ali ima mogopče kdo kakšno info.kje jemljejo sa pred počitnicami?’
Hvala 1000x
Mislim, da nikjer ne boš dobila termina pred počitnicami. Ponavadi 2 ali 3 mesece v letu naročajo-zato ti pravijo, da pokliči oktobra.Ko se naročiš, ne čakaš več tako dolgo.Mi hodimo k Oblak-Obrezovi, ima tudi tak način dela.Če je tako nujno za aparat, me čudi, da vas zobozdravnica ni naročila že prej.Je pa res, da zobozdravniki včasih malo pretiravajo.Nas je s tamalim poslala zaradi odprtega ugriza, čeprav še nima dovolj stalnih zobk, tako, da smo sedaj pri ort. na čakalni listi, da nam sploh izraste, kar je treba.Aja, sin ima 6 let.Starejši je imel drugačne deformacije,je dobil aparat pri 7 letih, vmes bil brez zaradi izraščanja zob, sedaj ga bo spet dobil.
Če ni zares huuuudooo,uživajte v poletnih sladoledih in sladicah, potem pa šele k ortodontu.Namreč, potem ni več stvari takrat, ko ti pašejo, ampak si vezan na ščetko.
Lp C