Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ortodont Domžale – KATASTROFA

Ortodont Domžale – KATASTROFA

V Kranju dr. Matjan je katastrofa od katastrofe. Že 11 leto redno hodim k njej. V vseh teh letih ni naredila ene same stvari, ki bi mi pomagala. Vse kar je zmožna je odslavlanja, kreganja, prestavljanja datumov, ter po domače povedano j**** v glavo. Njeno delo je površno, odnos pa katastrofalen.

Se popolnoma strinjam z zgornjo objavo glede dr. Matjan v Kranju. Katastrofa!!! V enem letu prideš cca 3 x na vrsto, s tem da se usedeš na stol in v minutki si že zunaj. 3 leta je rabila, da je opazila, da se zobje ne bodo popravili brez puljenja, medtem ko je bilo to nam laikom jasno že v enem letu oz. takoj. Dobrih 7 let sem nosila fiksni aparat. Sicer so se mi zobje zelo lepo uredili, po njenih besedah se je splačalo tako dolgo nositi aparat, ker se mi vsaj zobje 100%!!! ne bodo vračali v prvotno pozicijo. In ne morem verjeti, zgodilo se je ravno tistih 0%? 🙂 Definitivno ne grem nazaj k njej. Manjka ji ogromno logičnega razmišljanja in veselja do dela ter želja, da bi svojim pacientom čimbolj pomagala. Odsvetujem!

V ZD v Idrji ortodontka Irena Pišljar Božič.
Sin je dobil snemni aparat pri 15 letih in sem zelo zadovoljna: Nosil ga je samo ponoči, tako da dalj traja, če ga nimaš tudi podnevi, venadr ima sedaj lepe zobe.

Pozdravljeni,

tudi jaz odsvetujem dr. Ireno Matjan (iz Kranja). Sama sem k njej hodila skoraj 8 let. Zobje so v slabšem stanju kot prej – bolje da aparata ne bi sploh nosila in bi lepše izgledalo. Vlekla mi je zobe levo desno pravega učinka nikoli ni bilo, žička mi je na koncu lezla ven in me bodla v ličnico in sem jo morala sama potiskat nazaj??! Kot je nekdo zgoraj omenil imaš preglede do 3x na leto in kako pričakovati rezultat? Žičke na spodnjih zobeh mi je v 8 letih zamenjala niti enkrat!!! Niti zategnila ni ali kaj podobgena. Tako da sem se odločila da mi aparat sname. Pa še ko mi ga je snela mi lepilo ni dobro odstranila dol iz zob, ko sem jo na to opozorila je rekla da bova to naslednjič uredili. Se prav bojim kakšna škoda je storjena iz mojih zob:(

Po nošnji aparata človek pričakuje lepe zobe, ne pa slabšo situacijo kot prej. Zdaj bom nažalost morala imeti fiksni aparat še enkrat (pri drugem ortodontu jasno!) seveda samoplačniško.

Gospa je prijazna, ampak nesposobna!!!!

Zato vsem svetujem čim dlje od nje in uredite zobe dokler ste še mlajši od 18let.

Nikamor, nažalost.

Sem poskušala vse, klicala na zavod za zdravstveno zavarovanje, obiskovala druge ortodonte. Nič ne moreš so bolj zaščiteni kot kočevski medvedje.. edino kar lahko narediš je da greš samoplačniško k drugem ortodontu ali pa se sprijazneš s tem kar je.

Nikamor, nažalost.

Sem poskušala vse, klicala na zavod za zdravstveno zavarovanje, obiskovala druge ortodonte. Nič ne moreš so bolj zaščiteni kot kočevski medvedje.. edino kar lahko narediš je da greš samoplačniško k drugem ortodontu ali pa se sprijazneš s tem kar je.

Se izjemno dolgo caka…se zlasti pri Ireni Matjan, kjer pa ti na srce polagam, da ne pelji svojega otroka…saj je tako arigantna in te ima vecno pri sebi, naredi pa zelo malo….skratka katastrofa….samo k njej ne iti pa bo dobro! In nisem edina s slabo izkusnjo…nas je se mnogo takih, ki smo z njenim nacinom in izvajanjem storitve izjemno razocarani…poden od podna!!! Po 7ih letih nosenja samo zgornjega fiksnega aparata sem sla k Leonu Hermanu, ki pa je strokoven in izjemno cloveski ter se izjemno potrudi za tvoje zobke…mi je v 1,5 zrihtal oba loka in ugriz….kot dan in noc…to Ireno Matjan je treba odslovit! Kar na jok mi gre, ko pomislim, kaj vse sem morala prenasati z njene strani…od zalitev do kreganja do popolnoma nesposobnega in vecno trajajocega dela…in vsakic mi je bolo tezko pri srcu hodit k njej…sicer na vsake 3 mesece….najbolj si skos prisel ce je nosi nc sprasevau…samo pozdravil in rekel hvala adijo….ce si karkoli vprasal te je samo nadrla…da ne omenjam koliko sester je v tem casu zamenjala..ma ta zenska ni ok

Kvalitetnega in ugodnega ortodonta je težko najti. Pravzaprav je to v Slo ne mogoče. Mi smo iskali ina najprej našli oglas na fb za zobni aparat tudi na obroke, to nam je bilo zanimivo, ker smo najprej mislili, da je zadeva za nas preko zavaravonja zaključena. Poklicali smo jih v Spletna klinika in so nam vse podrobneje razloćili nakar smo izvedele sledeče: ortodont je v Zagrebu, cena aparata 700€ in ne več kot 1.200€ z vsemi pregledi in popravki. Plačilo je bilo možno na obroke, ker pa je šlo za našega otroka so nam v Spletna klinika razložili da imamo 100% možnosti za povračilo stroškov zdravljene. Aparat je gor, otrok vesel, mi še bolj. V Zagrebu pa tako profesionalni in tako prijazni, da so pa res dobri se vidi po čakalnici, vedno ko predemo na kontrolo je čakalnica polna…ampak to ne pomeni da se čaka…to pomeni da se veliko dela. Če koga zanima predlagam, da pokličite Spletna klinika vse kontaktne podatke najdete na njihovi spletni strani ali na fb in se pozanima kakšne so vaše možnosti, splh če gre za otroke. Ker pri nas se boste zagotovo načakali in na koncu celo ne boste več opravičeni zdravljenja preko Zzzs.
Lp,
Andreja

Kvalitetnega in ugodnega ortodonta je težko najti. Pravzaprav je to v Slo ne mogoče. Mi smo iskali ina najprej našli oglas na fb za zobni aparat tudi na obroke, to nam je bilo zanimivo, ker smo najprej mislili, da je zadeva za nas preko zavaravonja zaključena. Poklicali smo jih v Spletna klinika in so nam vse podrobneje razloćili nakar smo izvedele sledeče: ortodont je v Zagrebu, cena aparata 700€ in ne več kot 1.200€ z vsemi pregledi in popravki. Plačilo je bilo možno na obroke, ker pa je šlo za našega otroka so nam v Spletna klinika razložili da imamo 100% možnosti za povračilo stroškov zdravljene. Aparat je gor, otrok vesel, mi še bolj. V Zagrebu pa tako profesionalni in tako prijazni, da so pa res dobri se vidi po čakalnici, vedno ko predemo na kontrolo je čakalnica polna…ampak to ne pomeni da se čaka…to pomeni da se veliko dela. Če koga zanima predlagam, da pokličite Spletna klinika vse kontaktne podatke najdete na njihovi spletni strani ali na fb in se pozanima kakšne so vaše možnosti, splh če gre za otroke. Ker pri nas se boste zagotovo načakali in na koncu celo ne boste več opravičeni zdravljenja preko Zzzs.
Lp,
Andreja

Dr. Matjanova Kranj

Odsvetujem, vse kar zna je prestavljanje, odlašanje, otrok je kriv, da padajo obročki in zvezdice z zobovja. Po eno leto čakaš, da ti popravi, kar je odletelo. Mislim, da je daleč od strokovnjaka. Sama sem pred leti imela ortodonta in dobro vem, kako je izgledalo. Gospa strokovna, nikoli nič dol padlo, če pa je že bil problem se je potrudila, da je čimprej popravila. Stran od Irene Matjan v ZD Kranj. Nesposobna do konca.

Odgovor na objavo uporabnika
khol, 24.02.2014 ob 16:38

V Kranju dr. Matjan je katastrofa od katastrofe. Že 11 leto redno hodim k njej. V vseh teh letih ni naredila ene same stvari, ki bi mi pomagala. Vse kar je zmožna je odslavlanja, kreganja, prestavljanja datumov, ter po domače povedano j**** v glavo. Njeno delo je površno, odnos pa katastrofalen.

bolj se ne bi mogel strinjati. poden od podna

New Report

Close