Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ortodont

ortodont

Hči je dobila napotnico za ortodonta, sva iz Zagorja. Ne vem a jo nej naročim v Trbovlje ali v Ljubljano. Kakšne izkušnje imaste v Trbovljah in če katera ve za doberga ortodonta v Ljubljani.

Bi se navezala na to isto temo – tudi jaz iščem ortodpnta za hči – v Ljubljani ali Domžalah. HVala!

Močno ODSVETUJEM ortodonta za Bežigradom – dr. Čigonova.
Je pa res obupna – nadira otroke, mladostnike….vzvišena, pametna, nedostopna, zadirčna.
OBUP.
Nimama pa druge izkušnje – žal.

Mi imamo dobre izkušnje z http://www.orto-obrez.si/.

Ja, tale Čigonka je res adijo. Sem prepričana, da ima marsikdo še vedno kake travme zarad nje 😀

V šiški imamo ortodonta in smo kar zadovoljni.Imenuje se ORTOS.Čakalna doba za prvi obisk je skoraj eno leto.

Pokličite dr.Hermana,laniko sem bila pri njem,je omenjal,da bo delal tudi na napotnico za otroke.
Je zelo prijazen,strokoven,ga toplo priporočam.
Telefon:01/280 32 76
051 313 000

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

v trbovljah so moje izkusnje obupne!!!!od tega da me je nadirala zaradi vpisa v register do tega da imam paradontozo, ki je sploh nimam..skratka popolnoma nestrokovno osebje…uglaunm zdej sm pri dr.hermanu, ki ga vsi hvalijo in upam na najbolše….lp!

Imamo dobre izkušnje s karin Oblak Obrez za Bežigradom.

New Report

Close