Najdi forum

Pred kratkim sem v neki reviji zasledila reklamo, za neke nove zobne aparate (prozorne, čisto tanke kot las), ordinacija nekje v moravskih toplicah. Zanima me če morda ve kako se imenuje ta aparat, ker mi čisto ušlo iz glave in če je kaka ordinacija, kjer lahko malce povprašam o tem, kje bližje LJ.

Hvala!

Spoštovana pikica111,

ordinacijo v Moravskih toplicah boste hitro našli s pomočjo iskalnikov, ker se zelo agresivno reklamirajo. Verjetno boste tam našli tudi podatek o ortodontskem aparatu, ki vas zanima.
Kdo (če sploh) tudi ponuja take aparate v bližni Ljubljane pa vam ne znam odgovoriti.

Ja sej to vem da na internetu najde vse, ampak jaz niti ne vem kako se ta aparat imenuje…

Spoštovana pikica111,

če upoštevate vrstni red nasveta o brskanju po internetu, potem boste željeno našli v nekaj sekundah. OSebno me reklamiranje omenjenega studia odvrača od kakrkšnekoli omembme njihovega imena, če vtipkate “dentalni studio moravske toplice”, bo pravilen zadetek že na tretjem mestu (vsaj v mojem google-u je bilo tako).
Vse informacije o željenem aparatu boste dobili na njihovi spletni strani, v pomoč pa v lahko ime napišem tudi jaz – invisalign.

New Report

Close