Najdi forum

Pozdravljeni!

Potrebujem ime DOBREGA ortodonta s koncesijo (napotnica zobozdravnika) v Ljubljani za svojo desetletno hči. Sama imam iz svojih mladostnih let zelo slabe izkušnje, saj se mi kljub kar precejšnjemu številu let z aparatom (nosila sem ga redno podnevi in ponoči) stanje ni nic izboljšalo. Enako se je dogajalo tudi moji prijateljici – imeli sva istega ortodonta. Svoji hčerki pa seveda želim najboljšega in verjamam, da ima kdo od vas dobre izkušnje.

Lep dan!

Jaz sicer poznam eno ortodontinjo, ampak je ne morem priporocit predvsem iz tega razloga, da je cakalna doba kar 3 leta!
Poleti 2000 so sicer rekli da dve leti, toda ker se zdaj nismo na vrsti in bomo baje enkrat poleti (ce ne bo dopustov?) in bo torej skupaj tri leta. Tako da ne vem niti ali je dobra ali ne.
Se vam tako dolga cakalna doba zdi Ok ali sem imel smolo in napotnico odnesla na napacen naslov?
n.

Takole je pri ortodontih. Če imaš napotnico, čakaš od 2-3 leta. Če aparat plačaš, ga naredijo takoj. Seveda pa je odvisno tudi od okvare , ki jo ima otrok in kako jo je potrebno zdraviti. Tudi nam je bili rečeno, da bomo čakalali 2 leti, potem pa je ortodontka ocenila, da je okvara taka, da se ne sem čakat in smo na vrsto prišli takoj, brez plačila aparata.

New Report

Close