Najdi forum

Oj! Mam eno vpr. za LJ. Saj ne vem točn, kak se mu reče – al Orto bar al Orto klub. Sam slišala sm od dost kolegov, da tja hodjo, pa me zanima, kaj se tm dogaja (nism iz LJ) in kšno glasbo vrtijo, kšn folk tja hod pa tko. Za odg. se vnaprej zahvaljujem. Čau!

Žal nisem iz Ljubljane, sem pa tudi sama že dosti slišala o Orto baru. Kaj se tam dogaja? Po moje je bolj “klubska varianta” – glasba, ples,… Baje imajo bolj rock glasbo noter, kakšen metal, ipd. Ne bom sedaj dala roke v ogenj, ker še nisem bila tam. Povem le tisto, kar mimogrede slišim od drugih.

ja, bolj rock scena, Orto bar.

A ni to un bar, ko je pr uni slovenski nadaljevanki…Pod eno streho?

ja je

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Petek in sobota je stari rock, novi rock, metal, balkanski rock.
Zasedba je skoraj vedno ista, folk je sestavljen iz starih rockerskih prdcev, relativno čudaških žensk vprašljivega značaja, mladih ostankov nekdanje sobotne K4 in reliktov metelkove (vsi tisti, ki še kar mislijo, da punk ni mrtev recimo).
Včasih so koncerti, ki se jih večinoma splača zamudit, končajo se ob 1h, spodaj je orto bar, zgoraj orto klub (spodaj sediš, zgoraj kao plešeš, čeprav folk bolj postopa z mega krigli), glasba je vedno ista. Čez teden je klub zaprt oziroma nefunkcionalen.

Hmm.. Playboy a se ti ne zdi tole mal huda kritika? Men je Orto bar (oz. zgornji del.. torej Orto klub) čist cool zadevščina.. če folk ne pleše me, absolutno nč ne gane.. če grem jz v Orto, grem itaq da noret in plesat na rock muzko.. pa če sm edina al pa ne.. ponavad nism, ker greva z najboljšo kolegico skupi tja in nardiva kr težk raztur. 🙂 Tko, da ne bit preveč kritičen.. žur je itaq tak vsepovsod kokr ga sam zase nardiš. 😉

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

To ni bila kritika ampak opis 🙂 In to popolnoma nepristranski pa čeprav sem (bil) redni gost Orto bara.

Hmm.. naj ti bo nekako oproščeno.. vendar pod pogojem, da je bil ta “opis” res nepristranski. :))

Boš morala ti še malo reklame narediti za dober žur, če ne bo Orto propadel 🙂

hmm.. kaj si mela v mislih? plesanje na šanku? men ni treba dvakrat rečt. 😉 Jz sm vedno za dobr žur. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close