Orthokin terapija
Velja.
Spostovani
Ce sm realn in posten vsak ortoped samo rece okrepit misice glede na to da imam pocen hrustanec ki se ga na.mri ni videlo nikoli samo pri atroskopiji…zato tudi ne vemo ali se stanje slabsa ali ne….samo po bolecini vidim da je slabse.ker je pristona non.stop…….prejel sem ze inekcije hiularonske kisline…..orthokin terapija….glukozamin….itd
Vrjetno bo potrebno se enkrat naredit atroskopiji da vidimo.kako.je stanje hrustanca v kolikor bo kontrolni mri ki ga imam januarja zopet bp….kot so bili dobsedaj ze vsi
Spoštovani,
zelo verjetno da. Bova videla na osnovi slik MR in ugotovitev pri pregledu.
Spoštovani,
glede na bolečine priporočam, da pridete na pregled že PRED slikanjem z MR. Na osnovi pregleda Vam bom zelo verjetno lahko priporočil za koleno neškodljive dejavnosti in tudi pot do izboljšanja.
Spostovani
Zanima me koliksna je cakalna doba na napotnico pri vas…cakam samo se magnet nato pridem do vas…bolecine imam zadnje 3 tedne prisotne nonstop…..doma..da v sluzbi na govorim….otekline nobene….boli pa spredaj obcasno..predvsem pa tam kjer imam poko hrustanca na zunanjem delu goleenice….v kolikor bo mri spet bp kot je bil do sedaj vedno predvidevam da bo potrebna operacija…ker tako naprej ne gre vec…nobenga sporta..sedaj imam ze tezave v sluzbi kjer so tudi obremenitve…bolniska teden ali dva ne pomagata nic…..nonstop v bolniski pa pri 32 letih tudi ne.morem bit oziroma.si ne morem provoscit……..ali si delam veliko skodo v koleno ce.me.nonstop boli..oredvsem.v sluzbi
Spoštovani,
prosim pišite mi na moj elektronski naslov: [email protected] in se bova dogovorila.