Najdi forum

Spoštovane!

Zanima me, če je katera med vami, ki pozna in uporablja kozmetiko Oriflame. Mislim, da je ta zelo poceni in dokaj kvalitetna. Kaj menite vi, spoštovane forumovke in forumovci, saj ta firma ponuja kozmetiko tudi za moške. Zelim si prebrati čimveč vaših mnenj.
Lepo pozdravljeni vsi!
Alenka

Pozdravljena!

Kozmetiko Oriflame poznam. Jo občasno tudi uporabljam. Nekatere stvari so dobre, druge malo manj. Vsekakor je res poceni in si jo kar privošči.
LP
Lena

Draga Alenka!

Od kozmetike Oriflame sem do sedaj preizkusila le maskaro, pa sem zelo zadovoljna. Nosim leče in ta maskara je do sedaj edina, ki mi čisto nič ne draži oči. Moja šefica pa je kupila kolekcijo za mozoljasto kožo za sina, pa je tudi rekla, da se mu je koža precej popravila.
Lep pozdrav!

Živio Alenka,
sem članica Oriflamea in seveda kozmetiko tudi uporabljam, kakor tudi moje prijateljice. Večina stvari jim je všeč, le redko kaj pokritizirajo.Je pa še nekaj izdelkov, ki jih še sploh nisem preiskusila in jih še bom. Cene pa so tudi dosegljive za skoraj vsak žep.
Lep pozdrav.

Kje se pa dobi oz. kupi ta kozmetika?

Sanja kupiš jo lahko preko nas-članov ali pa se sama včlaniš in dobivaš domov kataloge in iz njih naročuješ. Če želiš ti lahko katalog za september pošljem domov, da boš videla, da so res dobre stvari. Oglasi se, če te zanima.

New Report

Close