orgazem v solskih klopeh
Iz malega raste veliko :))
Blondy: vcasih malo pa nikoli ne zraste :))
Slatki, sej ti je Anita povedal da je geo 16,6 cm, pa to je osnovna sola 🙂
Blondy? Blondy???!!! In ti si vse to natančno spremljala, kako sta ga onadva drkala med poukom???
Ah mi smo se sam smejale…on se je pa tut…gledala glih nism, samo smo pa vsi vedli zakaj se gre :)))
Jaz pa sem si ga drkal v osnovni šoli med uro angleščine skoraj vedno. Imel sem eno res hudo milfo za profesorico. Drkal sem pa tako da sem skozi žep na hlačah počasi nežno drkal. Včasih je trajalo tudi celo šolsko uro preden mi je prišlo. Sem pa ga kdaj drkal tudi pri ostalih predmetih ponavadi tiste dni ko angleščina ni bila na sporedu 🙂
Jaz nisem. Mi je pa prijateljica rekla da se je ona v srednji šoli vedno samozadovoljevala z prekrižanimi nogami. Sem pa potem tudi jaz to poizkusila na avtobusu ampak mi ni uspelo priti do orgazma
V srednji šoli smo imeli ful sexy profesorco angleščine. Sicer je bila starejša tam okoli 50let. Ampak oblačla se je pa vedno ful izivalno. Krilce, petke, najlonke, usnjene hlače, al pa jeans in spodaj tangice da se jih je vidlo. Takrat sem bil pri njenih urah tako potreben, da sem nekajkrat šel vkes ure na wc in si ga zdrkal na njo. Pa vem da nisem bil edini iz mijega razreda ki si ga je drkal na njo.
Forum je zaprt za komentiranje.