Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost orgazem v solskih klopeh

orgazem v solskih klopeh

hm.. ne vem kako naj zacnem da me bodo zenske resno vzele in moski po pravici izpricali videno in ne nalozili..
ali si je ze kakšna punca (sodelujoča na forumu) privoščila orgazem sredi pouka..izpita..testa v šoli..
se mi zdi da sem to doživel pa nisem več siguren ker ne morem verjet, če je to lahko res
to da so sexali po wcjih ..ok ampak med poukom/kontro se samozadovoljevat…
a se to res počne in če kako se lahko nekdo tako umiri in osredotoči nase? meni nebi ratalo niti u sanjah..

Razloži bolj podrobno. Si videl punco, kako se je samozadovoljevala, ali kaj?
Kako je to zgledalo???

Jah js se še nisem na tak način. Sam jasno, da je možno. Pa res ni nobenga problema z umirjanjem in osredotočanjem nase. Pač delaš by the way.

Enkrat je bivša sošolka našla pod klopjo debel flumaster, ki je bil malce vlažen in ko ga je povonjala… je vedela, koliko je ura. Torej… ena se je med poukom malce “igrala sama s seboj”. Čeprav meni to ne bi niti na kraj pameti prišlo. In sem na ta dogodek tudi pozabila… tvoja tema mi ga je priklicala nazaj v spomin.
Ne štekam pa, kako pride komu to na pamet med izpitom ali kontrolno?!? Jaz takrat še na dihanje skoraj pozabim, ne pa da bi mislila na…:)) OK, 100 ljudi, 100 čudi. Nimam kaj drugega za rečt.

hehe, en ma preveč cajta.. 🙂

Jst sm mela u srednji u prvem letniku sošolca ki si ga je med matematko čist vedno drkal..mi smo sedele v predzadnji klopi, on pa še frend v zadnji…In kar naenkrat so do nas prišle “čudne vonjave”…Takoj smo vedle kok je ura :))) Mi samo u smeh, on pa isto…sej je bil res razred zase, prov faca model…na teste je hodil ves zadet, poleg drkanja sta si ga s kolegom z geotrikotniki merila…Zdej vem zakaj sm mela take slabe ocene pri matematki ;)))

ojej ojej 🙂

hm kolk dolgi so ze geotrikotniki :))) ??

lp ajs

Če se ne motim okoli 18 cm???

7.5 cm se mi zdi v vsako stran 🙂

Lp

Jest sm si ga pa v 6. razredu med zgodovino enkrat na roke vrgel. Tako z rokami v žepih, v drugi klopi, dva metra stran od prfokse, ki je imela ful seksi rit! Malo me je čudno gledala, zakaj mi je vso kri v glavo pognalo…

Ti pacek, ti!

Če bi ti videla njeno rit, bi še tebe malo stisnilo, tko je bla seksi…

Misliš?

Ma, pojma nimam…

neverjetni ste… jaz se sploh spomnila ne bi… sicer pa imam še nekaj let do konca študija… morda pa kdaj?!? morda pa tudi ne?!? … :))))))

U predavalnicah je preveč nagžvano :)))

7 + ca. 1,3 v vsako stran!

Nekdo se je potrudu, pa su zmert kuk je geo trikotnik, na eno decimalko natancno :)))

z Geotrikotniki sta ga merla ??? Kake srotke sta pa bla … na geotrikotniku maš ja sam 14 cm.!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close