Najdi forum

Vinkoslav, ne gre za kompatibilnost, temveč gre za to, da ti nočeš stalno doživljati porazov. Pri ženski brez orgazma se tipi počutijo slabi ljubimci, to pa je v tem svetu smrt za moškost. Pravi moški pa so zares tisti, ki se jim da potruditi in spoznati žensko telo in njene gumbke ali znajo žensko sprostiti, da jim to pokaže sama in razumejo, da pač včasih ne gre. Torej, “luzer”, kakšno knjigo v roke, žensko pod roko, pa raziskovat v park v tem toplem dnevu, kje so ženske erogene cone. In, suprajz, nismo vsa telesa ista. Kar je delalo pri prejšnji, morda ne bo pri zdejšnji itd. Morda pa boš našel kakšni erogeni dvojčici.

Kr enaaa…. Gonja za orgazmom, ga včasih precej oddalji. Uživaj v trenutku. Kaj praviš na to, da te tip prevoha od glave do pete? (pa ne pozabit za ušesi) ;)))

se strinjam!

ti ne znaš brat?

Ja sem probala 100 x že sama pa ne gre:((( – je napisala!!!

pol pa kar navali name:))))

…..

Jst vaginalni orgazem se nisem dozvela. Ce si drazim scegetavcek ga vedno dozivim. Sexam zlo rada, pa tip se nic ne pocut, da je slab ljubimec, ker je mel tut on probleme, tko da se mi zdi, da razume. Nic manj rad me nima. So poze, kjer ga bolj cutim, so poze kjer ga manj. Problem je v tem, da ko tipu pride, bi jst se zmer sexala, on pa ne more pa mi manjka recimo se 10 min…

In Vinkoslav: Ti in tvoja kompatibilnost tle ne steje nikakrsne vloge. Z mojim tipom sva zelo kompatibilna, tudi v sexu, kljub temu, da ne dozivim vaginalnega orgazma.

kako sta kompatibilna če mu vedno prehitro pride ha ha .
boga revca vedno z mokro nehaš.

Vsaj iz ritma nisva 🙂

Hej, a se ne bi mal nehala sekirat zaradi brezveznih namišljenih problemov. Sicer pa – blagor tebi, če imaš samo takšne probleme.

Kar se pa tvojih sedanjih in bivših tiče – če se imata dva rada, potem ni nobenih problemov in groze in kaj vem kaj še vse. Imejta se rada! Vse ostalo pride samo od sebe.

Obilo uspeha!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close