Orgazem
Pozdravljeni. Mene zanima koliko zensk doživi orgazem…s fantom sva skupaj dobro leto in približno 2 meseca imava spolne odnose. Je nežen, s predigro ne hitiva in v sexu uživam. Zatakne pa se pri orgazmu, ker ga jaz ne doživim njemu to ni všeč ker si želi da bi občutila kar občuti on, da bi nama skupaj prihajalo itd…Zadovoljuje me tudi oralno vendar negre. Res pa je da odkar imava spolne odnose je moj klitoris dosti občutljiv. O vsem tem se seveda pogovarjava, iščeva po spletu in tudi pregledala vsa neko knjigo ampak ženske smo si zelo različne med seboj. Ali bi bilo najbolje da se začnem sama raziskovati, sprobavati kaj mi najbolj odgovarja in nato skupaj poskusiva oz mu jaz pokazem kako? Prosim vas za pomoč, ker mi bi res ogromno pomenilo. Hvala
Pokaži mu kaj ti paše in poskusita nove tehnike oz. nekaj sprementa. Verjamem, da boš s časom tudi prišla do orgazmov.
Vkolikor je težava v psihološkem smislu, bo pa potrebno delati na tem.
Pa veliko seksualnih užitkov vama želim. Srečno!
Hvala za odgovor, vsekakor bova poskušala nove tehnike.
Zanima pa me kaj ste mislili glede psihološkega smisla.
S psihološkega smisla sem mislil, kako gledate na spolnost. Vzorce, prepričanja o sexu, ki jih imate. Če so slučajno negativni lahko vpliva na pogled oz. podzavestno se kaže v spalnici…
Razumem, najlepša hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.