Najdi forum

Lep pozdrav,

na forumih se zelo redkooglasim…..ampak ne vem koga naj drugače vprašam….
sama se večkrat samozadovoljujem…..ampak veste de ne vem kdaj doživim orgazem….strah me je, da ko bom s fantom seksala ne bom vedela in da tega ne bom doživela….. povejte mi prosim saj približno po čem naj vem, kako se takrat sploh počuti….nočem de bi orgazem zaigrala….

Hvala. Nadja

Draga Nadja, predvidevam, da si še zelo mlada. No povedal ti bom pa tole, ko ga boš doživela, boš zagotovo vedela, da je orgazem. Nikar pa se ne obremenjuj s tem, kakšne in je in kako, delaj samo tisto, kar ti paše in se ne obremenjuj in sekiraj, kaj in kako in zakaj. Jaz pravim, vsak naj dela kar mu paše, samo pri tem naj ne prizadene nikogar okoli sebe.

Predvsem se umiri in nikar ne bodi zaskrbljena, vse pride ko je čas za to in tako bo tudi pri tebi, da pa te malo umirim, nekatere ženske dobijo prvi orgazen lahko šele po 10-ih let-ih zakona ali pa več. Stvar je v tem,d a se moraš sprostiti in se s tem neobremenjevati, kajti ko bo, boš zagotovo vedela.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close