Najdi forum

ali kdo pozna kolekcijo Ordok? Kako ste zadovoljni z njo?

Tudi jaz si želim priti do te kolekcije pa ne vem kje to kupiti. To kolekcijo mi je svetoval dr. Kersnik tukaj na forumu, pa sem se takoj odpravila po lekarnah vendar tega izdelka ne pozna nihče. Ali mogoče ti veš kje se da to dobiti (zanesljivo)

Poglej na stran:
http://sizif.mf.uni-lj.si/~dasa/sok/halitoza7.html

Ja ampak tukaj se ne zve kje se to lahko dobi

Gaja a mas tut ti take probleme???? ce zelis mi lahko pises na email-naslov

se zmeniva…

tukaj na forumu sem bolj nova zato bi te prosila da mi napišeš kako sploh pridem do tvojega e-mail naslova

hmmmm lahko mi das ti tvoj email naslov, pa ti takoj odpisem!!!

To kolekcijo se dobi v lekarnah. Uporabljam jo bolj za vsakodnevno uporabo kot pa karkoli drugega. Zobna pasta ni uredu. Ostalo dvoje pa je ok. Vse troje stane okoli 2500 – 3000 sit.

Demie…zakaj ti pasta ni vsec? jaz uporabljam vse troje in je cool….a mas ti tut bel jezik? To naj bi bila ena bakterija, ki se je ful tezko znebis, ampak s to kolekcijo gre pocasi…

Ne, nimam belega jezika. Saj pravim, da to uporabljam za osebno higieno ne zaradi česa drugega. Pasta mi ni všeč, ker nima nekega posebnega vonja, bolj taka “pusta” se mi zdi. Nekako ne pomaga najbolj po moje. Zato tudi bolj priporočajo eno drugo pasto. Samo se zdaj ne spomnim ravno imena…

A mi lahko poveš v kateri lekarni si kupil(a) to kolekcijo?

New Report

Close