Najdi forum

orbitrek vs sobno kolo

Zanimajo me vaše izkušnje.Niham namreč med nakupom sobnega kolesa oz, orbitreka.

Najbolje bi bilo, da postaviš vprašanje Goranu na forumu hujšanje.

Jaz sem se odločila za Orbitrek, saj razgibaš več mišic kot na kolesu. Je pa možno tudi na kolesu delat različne vaje.

LP,Kaja

Ciao!

Jaz ti ga ne priporočam. Je res, da pomaga pri hujšanju, ampak polega tega, da se hitro naveličaš, je tudi nevaren. Že štirikrat sem ga imela na popravilu, enkrat sem se celo zrušila dol z njega, pa zavarit ga je bilo trega,…skratka poišči drugo vrsto šprta…bolj varnega. Ciao!

Sama že dalj časa uporabljam napravo, podobno orbitreku. Je malo dražja kot orbitrek, a ima več dodatnih funkcij, je tiha, narejena iz boljšega materiala,… skratka je mnogo boljše kvalitete. Uporabljam jo le za vzdrževanje kondicije. Moje izkušnje so take: naprava je boljša kot sobno kolo, saj že po prvih “korakih” čutiš delovanje vseh mišic, se veliko bolj utrudiš ( in utrdiš), pa še bolj zabavno je. Če se odločiš za nakup take naprave in če si odločen, da ne bo že čez teden dni ležala pozabljena v kotu, priporočam da porabiš malo več denarja in kupiš napravo, s katero ne boš imel problemov, nabral na začetku veliko “muskelfibra” in si z njo nabral veliko energije. Lep dan!

Kako pa se reče tej napravi in kje jo lahko dobiš?

To je kot orbtrek vendar deluje pod principom magneta zato je tudi zeloo tih.. ni verig itd no..pol pa se razne funkcije ki spadajo zdraven. dobi se jih v Bauer(kolearski center) v BTC hala A!

lp
andrej

sama imam ze tretji orbitrek, ker so mi jih zaradi nepopravljivih okvar morali zamenjati….in ta zadnji ne uporabljam skoraj nic vec, ker imam neprestano obcutek, da se mi bo kaj zlomilo…izgleda, da to napravo delajo samo za take tipe ljudi, ki brezglavo kupujejo in se zadev hitro navelicajo.
Tudi moj nasvet je, dati malce vec cvenka za nekaj boljsega…
Lep dan.

Obe zadevi sta vredu, seveda ce kupis malo bolj kvalitetni. Sama imama sobno kolo, pri katerem lahko razmigas tudi zgornji del telesa… .
Moz pa ima orbitrek, vendar ne taksnega iz reklame, ker so mu dejali, da ga bo polomil ce se bo postavil na njega. Zato je kupil mocnejsega in z njim je zelo zadovoljen, jaz pa s svojim sobnim kolesom, ker mi je bilo orbitrek pretezko poganjati. Tako se vsedem na kolo in zraven pogledam se dober film in prekolesarim svoje kilometre.
Svetujem ti, da se obrnes na strokovnjake, ki se ukvarjajo s temi napravami.
Pa srecno

New Report

Close