Najdi forum

Orbitrek

Kupila bi orbitrek, pa je toliko različnih, da ne vem za katerega se odločiti. Mi lahko kdo iz izkušenj predlaga katerega se res splača kupiti je kvaliteten? Pa še okvirna cena me zanima.
Če pa kdo proda rabljenega, naj mi pa tudi odgovori.
Hvala.

Ja orbitrek je zakon! No vsaj zame,ki sem tak tip,da noce ves zasvican skakat okoli po mestu pa se rekreirat,mam rajs notr pa da me pri tem noben ne gleda in da pocnem kar hocem:) recimo da gledam tv,vmes pa se telovadim…pol pa kr pozabis da si gor! Pa se ful ti misice okrepi in vse,tko da je res fajn.
Jaz ga imam ze kar nekaj casa in mi se vedno dobro sluzi:)) mi pa ni zal tistih 39.000 al kolikor je ze bil,ker je res kvaliteten in zanesljivo pomaga!

Mishka, koliko na dan pa si na orbitreku?

Nina, jaz sem si ga preko TOP Shopa narocila, s tem, da sem sla sama ponj v trgovino TOP shop, pa nisem rabla placat postnine, pa se 5 % se mi zdi, da so mi na gotovino dali, tako, da je stal nekej 38.000 SIT.
Men je super.. 🙂

Orbitrek dobiš tudi v Sanolaborju – s popustom na gotovino.
Pozdrav, Mia

Tudi jaz sem si ga kupila v Top Shop-u. Tea kako glasen je tvoj? Moj je kar precej.
Mogoče je kaj narobe z njim?
LP, Tatjana

na orbitreku sem dnevno tkole okoli 30 minut,vcasih pa tudi vec.
Kaj pa ti?

Mishka, kakor je.. vcasih se mi ze po 20 minutah ne ljubi vec. :)) Ponavadi 30 minut. Tecno mi postane, ampak vroce pa mi je ful. 🙂

Tatjana: ja, kar je glasen, ce gledam TV zravn si morem bolj na glas nardit, ce hocem slisat zvok. Ali pa, ce radio poslusam.
Pa tudi odvisno od hitrosti, bolj treniras bolj je glasen a ne?

Kako dolgo pa ze trenirate? So vam ze kaj vidni rezultati?

Zdravo!
Orbitrek je super.Jest sm ga v Merkurju kupla, pa na Merkurjevo kartico maš popust, malenkosten. Tud moj ropota, sm mislils, da je kej narobe, pa verjetn tko more bit. Jest se po 25 min šprinta kr naveličam. Rajš kolesarm, al pa rolam, sam če je paslab vreme, pa mraz, pa prou pride. Al pa če ni časa. Mišice se ojačajo, pa kondicijo čez zimo vzdržuješ, tud bolečine v hrbtenici zginejo…Fajn je
LP

New Report

Close