Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost oralni sex s kondomom

oralni sex s kondomom

na žurih sexam tudi z neznanci, zato vedno uparabljam kondome tudi za oralni sex. vendar pa se mi zdi, da mi “fafanje” s kondomom ne gre ravno dobro “od ust” =) imate kak nasvet?

Fafaj brez kondoma in problem rešen.
Čeprav mi ni jasno kakšno zadovoljstvo doživi ženska, ko ga pijana sesa nekemu drugemu, pijanemu neznancu

Sej nisem ženska, sem namreč tip.

Pa sej nima veze a si tip al si zenska. Men ga tut pase valat po ustih ceu dan bi ga mela u gobcu ce bi lahk…ampak to je ze druga zgodba.

ne morem s kondomom vaja dela mojstra.Pa zelo pohvalno da uporablas kondom,tut ce ti je bedn.Namrec spolnih bolezni je ogromn,sploh na gej partijih.

pravzaprav semženska =) očitno pa je nek moški v podobni kaši kot jaz sama he he. v oralnem sexu uživam, in nihče ni rekel da sem pri tem pijana. sicer je težava tudi pri tem, da se mi je že nekajkrat zgodilo, da je kondom po oralnem sexu potem v vagini počil, zato sem res v dvomih če naj ga pri oralcu sploh uporabljam ali ne

js ga sicr ne uporablam kr ne mislm valat gume po ustih,ampak se tut pol nam sekerala ce bom dobila kksno bolezn. ti nevem kaksna si.ce lahko sprejms bolezn,pol nerabs kondoma.ce nemors,ga uporablej.
glede tega da ti pol pr sexu poc…mej dva.enga za oralca,druzga za sex. al pa bod mal mn groba

Seveda. Rad bi te videl, kako bi bila vsa nonšalantna z virusom hiv ali kaj drugega…

bom usaj umrla od kurca, kaj cs lepsga….
sicr pa usak tele ma svoje vesele, zakaj bi se mogla bat spolnih bolezni?
in ce bi biu izobrazen, pr oralcu je ful mejhna moznost okuzbe HIVa. pa ce bi ga ZE dobila, dans ljudje s HIV-om zivijo tut po 80 let.
ce se ti bojis bolezni, ne pomen, da se jih pa boji zdej ceu svet..

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Bolj je problem Papiloma virus, ki povzroča raka v ustni votlini in na grlu. Pa še marsikje.

Ampak da gumo cuzate…mi je pa tut malo čudno.

ja hvala bogu da je se tak folk, sej pravjo z glavo na zabavo!

kokrica bol so problem virusi HPV k povzrocajo raka na maternicnem vratu.

ampak ce sm se odlocla fu*at brez kondoma bom tut posledice svoje “neumnosti” nosila brez panicarjenja in jokanja okol kok sm pa jst boga.

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

jz pa sploh ne morm z kondomom fafat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close