Orala Z ali BREZ?
Ojla!
Mene pa zanima ce pri oralnemu sexu uporabljate kondom. V mislih imam one-night-stand in ne resnih partnerjev. Meni ga je nekako gadno dat v usta, ker nikol ne ves kok je moski cist, a se tusira, bolezni ipd…
Kaksno pa je vase mnenje in vase izkusnje…
sej kaj pa ko jo jest bejbi ližem……..je situacija podobna….ampak bejbi pa ne morš dat gor kondoma…kaj?? men ga še nobena ni s kondomom…oralno obdelala….
ja tud to mas prav…samo to ni bilo moje vprasanje 🙂
Spodobi in bolj fletno je brez kondoma.
Če ne veš, kolk je moški zdrav in čist, raje ne seksaj z njim.
A ne bi to bolj spadalo pod rubriko “sex z neznancem”?
Kaj pa brez kondoma? :>
maestro
Ok, sej je res čudno oralno obdelovanje s kondomom, ampk vseeno toliko samospoštovanja in ljubezni do sebe pa tudi moraš imeti, da če fant (one night stand) ne želi orale (pa tudi seksa) s kondomom, da ga pač zavrneš ali da pač odstopiš od igre (če si bila pač ti pobudnica), ker res ne moreš vedeti, kje ga je prej namakal in kdaj ga je nazadnje namakal pod vodo. Jasno so pa še toliko bolj nevarne okužbe (pa ne nujno samo HIV)!!!
Se dobi tudi za ženske taka “gaza” za čez dat za oralni sex.
Drugače pa je odgovor: ne. One night stand ni stvar zame.
Glede zaščite za ženske se mi zdi, da je prav na enem od tukajšnjih forumov enkrat ena, lezbično usmerjena ženska, pisala, da se zaščitijo tako, da neodrolan kondom razrežejo na eni strani in raztegnejo v krogec – nekako tako. :o)
ja, jst nebi luzu ***** če bi smrdela, enako za *****, če bi bil baba. smrdi pa že ko greš 1x na wc.
S tem se sploh ne obremenjujem ker tega ne počnem pri one-night-standih…nikoli mi ni blo do tega da bi iskala one night stande in se fukarla…Za to da grem dlje rabim več časa, poleg tega pa niti nimam kake želje za sex s popolnim neznancem…Tko da ko pride do tega tipa vsaj mal poznam 🙂
če je tako gadno ne počni tega!
ej fak kaki je te občutek ko tzi ga fafa prek kondoma
koliko časa ga pa poznaš
tudi jaz ga nisem še nobenemu z.
halo???
a ni to tko k da bi sladoled čez šipo lizu???
če smrdi – se ne dotikaj!
če ga ne poznaš – se ne dotikaj!
če ti pa sede, ga poliži najbolje kot znaš in mu ne natikaj prisilnega jopiča…
vsaj dokler ga vlečeš ne…
probaj kondome z okusom sadja
Forum je zaprt za komentiranje.