Najdi forum

Zivjo!

Ze dolgo nazaj sem napisala en obupan post (zadnji odgovor je prisel 23.12.02, ce slucajn hoce kdo pogledat) zaradi prenajedanja in bruhanja. Od takrat je blo moje zivljenje res polno vzponov in padcev, zdej sm si pa rekla, da se vam moram prou pohvalit, da ze malo vec kot en mesec nisem bruhala, sm se pa od takrat ene 3x prenajedala, sam ne zelo kriticno. Tko sm ponosna sama nase, da upam, da bom tudi vsem vam, ki imate enake probleme z bulimijo, dala malo upanja.

Zapomnite si, da ni nic nemogoce!!! Meni je pomagalo samo to, da sm se nehala toliko ukvarjati s tem, kako se bom resila iz tega sita. Kar naprej sem bila obremenjena s tem, zdej pa nisem vec in vcasih celo pozabim jesti, ceprav se trudim, da bi res vsak dan imela 5 normalnih obrokov, ker le tako med njimi nisem lacna in se potem pri naslednjem niti priblizno ne prenajedam.

Druga stvar, ki je zelo ucinkovala, je bil jutranji sprehod ali vcasih tudi tek. Ne rect, da si ne morete vzeti casa za to, ker to ni res. Jaz vstajam SAMO 15 min prej kot sem prej in grem samo za 15 minut na svez zrak, a ucinek je fantasticen. Vem, kako lepo je zjutraj se malo polezati, a tisti, ki se zjutraj lahko temu upre, se bo tudi cez dan potrudil in se uprl odvecni hrani in bruhanju.

Torej, deluje, ce kej naredis za to, ampak ne z direktnim namenom, da bi se resil iz motenj hranjenja, ampak z namenom, da bi uzival. Mogoce se vam kaj takega zdi mucenje, a jst sm vedno, ko nardim kej zase, tako optimisticna, energicna in dobre volje, da vam to vsem priporocam.

Za tiste, ki imate radi stevilke, pa naj napisem se to, da sem v tem mesecu shujsala za slabe 3 kg, ampak meni se to zdi ogromen dosezek, ker vem, da sem jih izgubila pocasi in z veliko volje.

Srecno pot vsem!!!!

Cestitke za uspehe! Naj vam to bo vzpodbuda in dragocena izkušnja, da je kao vprehranjevanju in posledično v počutju mogoče prekiniti. Kar se tiče obrokov, samo čestitke, glede jutranje aktivnosti pa čudovito, da ste našla to, kar vas vzpodbuja. Morda kdo drug odkriva kaj drugega, pomembno je, da dobimo energijo in moč za boj za več zdravja in življenja,

Marija Anderluh

Čestitke Tina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Le tako naprej in vso srečo!
Veš, taki posti nam dajejo voljo in so dokaz, da je vse možno. Upam, da bo tudi mene kmalu “prijelo”…

New Report

Close