Najdi forum

Ampak meni se zdi, da forum Motnje hranjenja ne sledi dovolj dosledno vsem objavljenim prispevkom (vprašanjem), saj, kot opažam, pošiljatelji prispevkov odgovore dobijo relativno pozno?
Sem mnenja, da bi moralo vse skupaj potekati hitreje in z veliko več(!) spodbude brez(!!) obtoževanja.
Kaj pravite?

Se strinjam!!

Se popolnoma strinjam stabo. Moderatorka se tukaj ni oglasila že nekaj dni, čeprav ima glede na naziv odgovornost da odgovarja na zastavljena uprašanja.
Je pa res da se tudi uporabnice med sabo veliko premalo informiramo.

Jaz pa želim ob temle razmišljanju povedati svoje mnenje: vse priznanje moderatorki gospe Ani !

Menim, da opravlja res človekoljubno prostovoljno delo, s katerim pomaga mnogim ljudem v hudi stiski. Kajti marsikdo se počuti tako samega in nezavarovanega s svojo težavo, da si upa spregovoriti le takole anonimno, preko foruma. Gospa Ana pa vedno odgovori s premišljeno in strokovno besedo. Menim, da človeku v dolgotrajni stiski ni težko počakati par dni na dober odgovor.

Se vam v kratkem še oglasim,

Manca

Draga Dunya,
se strinjam s tabo, da so odgovori bolj poredki, kot bi človek navadno v stiski rad. In tudi jaz bi rada odgovarjala vsakodnevno.
A moram povedati, da sem poleg sodelovanja na forumu precej polno zaposlena v sluzbi, pa tudi ena daljša odsotnost “se mi je zgodila”, tako da traja par dni prav gotovo, da uspem odpreti med.over.net in se posvetitit forumu.
Če se najde kak “hitrejši – po odzivu” moderator, bom prav vesela, po drugi strani pa upam na razumevanje in dobršno mero potrpežljivosti vseh, ki pišete.
Se bom potrudila, da vsaj 1x tedensko odgovarjam na forumu. Verjetno bo to še najlaže ob četrtkih ali petkih, glede na organizacijo delovnih dni.
Sem pa vesela, da uporabniki foruma eden drugemu pišete bolj pogosto in se to sproti objavlja, brez “čakanja name”.

New Report

Close