Najdi forum

oprema za kopalnico

kje v slo. ali bliznji okolici je kaksen vecji salon keramicne opreme, da imajo veliko izbiro?
ali se splaca kupiti v italiji ali na hrvaskem

hvala lp

Kolpin salon v Metliki. Velika izbira, cenovno pa ne vem. Odvisno kaj imaš v mislih. Se pa splača pogledat.

Mater ste smotani eni…vsaj napiš kakšen cenovni razpon te zanima. Obstaja krš in obstaja kvaliteta in temu primerno se razlikujejo tudi sami saloni. Noben salon nima obojega hkrati…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz sem ravnokar adaptirala kopalnico. Kupila sem od kolpasan banjo, od Fackelmana pohištvo za kopalnico, školjka in bide dolomiti. Mislim, da se splača več dat, ker to kupuješ za dolga leta.

Lp,

drrr, nobenga razloga za razburjanje ne vidm, dgrac pa do nekje 40 eur po m2.
upam da bos mel zdej kaksen pameten predlog

Potem iščete ploščice, ne keramičnih elementov?

Vsak ki se je pozanimal za cene v tujini, bo znal povedati da je italijanska keramika cenejša pri nas, tako kot hladilnik od Gorenja v Nemčiji…
Jaz sem tud zastopil SANITARNO OPREMO, to pa je umivalnik, tuš, banja, bide,…če ni problem keš, potem glej za Hatrio, Kolpasan,itd
Za keramično opremo prvič slišim…za keramične ploščice sem pa že slišal…
Za 40 eur imaš idealna salona Gracia in Trgocev v IOC Logatec…¸

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

hvala, vids da se da lepo napisat:)
ja v mislih sem imel ploscice

nekaj si jih lahko ogledaš že na spletu:
http://www.informacija.net/dom-in-oprema/opremljanje/kopalniska-oprema?t=ind

in

http://www.informacija.net/dom-in-oprema/opremljanje/salon-keramike?t=ind

je najbolj preprosto 😉 če ti je kdo všeč, greš pa še tja …

Pa dej že nehat s temi linki…

Spet se moram strinjat z DRRR. DRRR a se ti ukvarjaš s temi zadevami poklicno? Bi lahko kakšno strokovno rekla:))

Tudi mene je že parkrat prijelo, da bi napisala, naj neha s temi linki, nič pametnega…

Drugače pa tudi jaz gledam za opremo, pa se mi dopadejo Gorenjske kopalnice, sploh linija Avon.

Lp.

Poizkusi Salon keramike Martin http://www.martin.si/Poslovalnice/saloncelje.html

Salonov je kar nekaj.

Iztok Kos, interior dizajner

Kaplja Kranj, salon na 500m2 razstavnih površin. Svetujejo, naredijo načrt pa še pripeljejo. Zelo zadovoljna.

Kaplja Kranj, salon na 500m2 razstavnih površin. Svetujejo, naredijo načrt pa še pripeljejo. Zelo zadovoljna.

Samo pri Kaplji traaaaja, da pripeljejo.

Pri Kaplji je vse stvar dogovora. Če rabiš takoj, tudi takoj pripeljejo. Pri nas vse 100%, kupili smo dopoldne, ploščice sem imela doma ob 14.uri. ne vem, kako je drugje, vendar mi bomo v Kaplji še kupovali…

malo morgen boste v Kaplji še kupovali…

Ja, bomo. In zdaj?

odsvetujem kapljo v Kranju!!!!mal si preberte še druge forume,naprimer prav forum o tej lažnivi trgovini!!!

New Report

Close