Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost OPRAVIČILO ALI BRCA V …..

OPRAVIČILO ALI BRCA V …..

Kako smiliš se mi!!!!! Samo to ti še povem, da sem sposobna poklicati tudi policijo, če me ne boš pustil pri miru, nehaj se pretvarjati in govoriti neumnosti, ker to nisi ti!!!!

no no, muci moja zlata!
če me že tko pogrešaš (čeprav ne vem če sem pravi) in tudi jest nisem čist siguren kdo si, saj sem jih že tolk v življenju na………

pa povej, na kakšne finte (opravičila) si ti padala, dokler se ti ni posvetilo v tisti tvoji pametni glavci, da si samo ena izmen mnogih….!?

bo mogoče koristen nasvet za kakšnega MOŠKEGA, ki bi rad uveljavil načelo:

VOLK SIT – KOZA CELA!

no potrudi se malo…….

NE DA SE MI VEČ RAZPRAVLJATI S TABO, KER SI NULA!!!!
PROSIM, DA SE ME IZOGIBAŠ.
KOLIKO ŽENSK SI IMEL OZ. SI JIH (SAJ VEŠ KAJ) PA PREDOBRO VEM!!!

zeeeeh, kaj ne poveš….

povej kaj, da bova res lahko debatirala…to brezpredmetno in neumno provociranje žensk je blazno dolgočasno…

draga moja

čisto na vse pa tudi ne smeš tako naivno “nasesti”, saj nisi taka kot večina ostalih punčk na tej web site ali pa sem se zmotil? (to se nanaša na tvoje trditve-spet- kdo in kakšen sem! naprimer: žena…

kaj niso ti forumi namenjeni širši javnosti. Še dobro ,da ni padla zahteva, naj vsak pred diskusijo pošlje podroben opis sebe, po možnosti s fotografijo in za moške še posebna zahteva: sliko svojega t….., da jo boste firčne kokr ste ženske, nalimale na ekran in tako imele nazorno predstavo svojega sogovornika!

drugače pa si me s svojim opisom življenja presenetila, saj sem mislil, da ste tu ženske same prispodobe Matere Terezije, glede na poste in izgražanje, kakšna svinja sem in podobno…
No vrli fantki, ki branite ženske, vam nisem govoril, da ni ženske, ki jo lahko položite…samo malo vztrajnosti…če teče NE to le pomeni JA, KOMAJ ČAKAM,DA me….!

jast pa še vedno mislim, da sem pravi zate, moja lupči

??? Mah … nič več mi ni jasno … Ali zato, ker sem še vedno neprespana … čeprav sem sladko spala celo noč … ali zato, ker sem še edno nekoliko omotična od sobotne noči …

Lp, Bgv

Ne gre ne zlepa ne zgrda, ane? Obozujejo te ne, prav sprovocirat se ti tudi ne pustijo. Ah, kako bi sploh pustil kaksno sled za sabo na tem svetu.

Nasvet glede zene. Naderi jo, da je imas dovolj, da tako ne mislis naprej zivet, da ce misli bit taksna, da kar gres. Potem spakiraj zobno krtacko in par cunj in spektakularno odidi. Ce premore malo postenosti in vesti bo celo noc bedela in si razbijala glavo, kaj da je zagresila in kako naj to popravi ter se ti odkupi. Ko bos zjutraj prisel domov od ljubice te bo prosila odpuscanja. Dovoli ji, da ti zmasira hrbet. Zal je moj nasvet za enkratno uporabo. Niti zenske niso tako neumne, da bi se dalo to daljsi cas ponavljati.

Pa bodi MOSKI in drzi besedo. Naj bo tvoje slovo zadnje. :))

peace

Ti, razočaran, tebi je pa res HUUUDOOOOOOOO dolgčas :)))))))))))))))))

LP,

Lena

PRAVI MOŠKI JE ZMERAJ OB SVOJI ŽENSKI IN SKRBI ZANJO V VSEH POGLEDIH, KAR ZNA PRAVA ŽENSKA ŠE KAKO VRAČAT!!!
VSI OSTALI, KI MISLIJO, DA S SKOKI ČEZ PLOT POTRJUJEJO SVOJO MOŠKOST, V RESNICI POTRJUJO SVOJO NEZMOŽNOST IN SO SLABIČI, KI NIMAJO DOVOLJ JAJC, DA BI BILI PRAVI MOŠKI IN DA NE BI PODLEGLI SVOJIM UBOGIM HORMONČKOM.
P.S.: MOGOČE BI SKAKALCI ČEZ PLOT OBISKALI PSIHIATRA, DA JIM POMAGA. DA SE JIM NE ZGODI, DA BODO NA STARA LETA OSTALI SAMI, KER JIH TKO AL TKO NOBENA ŽENSKA NE BO PRENAŠALA. KERA PA RABI ENO REVO???

Si pa besna 🙂 …… delim tvoje mnenje……..

maestro.

povabi tole mladenko v posteljo skupaj s tvojo lubico pa pejte v troje, a zdaj se bos pa pred zeno skrival..pfffff… :))

lp ajs

Mimogrede, Primož: da ne bo pomote. NITI SLUČAJNO NISEM NJEGOVA ŽENA!!!

saj je že vsem jasno!!!

zavržena ljubica, kajne?!!!!!!!!!!

če bi bla boljša, pa bo mogoče še malo petrpel, medtem ko te p……..

Ne spravljaj me v smeh.

zdravo “živalca” moja lepa – saj si biologinja, kajne?

saj to je problem vsakega PRAVEGA moškega !

kje dobiti PRAVO ŽENSKO? saj sem še jaz izkušeni predstavnik svojega spola skoraj nasedel sladkim ženskim obljubam! si sploh ne upam pomisliti, kaj ste sposobne z svojim jezikom obljubiti nedolžnim fantiče, ki jih svojim telescem očarate….?! ena takšnik je dala prispodobo..BLjAK, ali nekaj podobno …

Še en nasvet vsem mladeničem, ki so tik pred vstom v zakonski jarem in še vedno premišljujejo ali naj storijo usodni korak:

KUPITE SI RAJE JUGOTA (znamka vozila)!!!!!!!!!
za tiste nepoučene gospe in neuke mladiče, evo odgovor:
Ti bi kuhal, pa še redno ga boš porival!!

hahahahhahahahahah

lp
pa še: PRAVI MOŠKI imajo jajca. da zadostijo svojim hormonom!!!!! bogu hvala za to!

a se počitnice končujejo in šola že veselo kliče????neee

po tistem kar vidim najbrž ni to a ne ?kje pa so zdaj tista tvoja jaca.
pa te ja ne bo ena ženska tako v koš dajala,tebe pravega moškega;
najbrž te je zamenjala s kakim fukfetarjem.ti pa že ne bi klical in prosil za tisto kar ti pripada kot pravemu moškemu a ne?

Očitno te je morala ena zeloooo razočarat, da smo zdaj kar naenkrat vse iste!

pikipokica

a poznaš kakšno punčko, ki ni RAZOČARanje za pravega moškega

ne zavajaj ostalih pubertetnikov na tem forumu, saj ji jih bo življenje na koncu le izučilo!!!!!!!

ti pa si na potezi, da me postaviš na laž! me kar pokliči, pa bova videla….!!!!!!!!

:))))))))))))))) koliko nepotrebnih besed. Zakaj? Da se dokazuje kdo ima prav?
Dejstvo je, ko ti spodnji čulek odpove, ti zraste jezik. Z njim se pa da kar naprej opletat, a ne?

SXXXX

lepo te prosim, daj mi napiši en mail [email protected]

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close