Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? opravičilo

opravičilo

Ali je res potrebno zdravniško opravičilo za otroka palčati? Namreč, rabim opravičilo za včeraj (zaradi neudeležbe tekme) zaradi bolezni (vendar nisem šla k zdravniku, saj otrok samo smrka, kašlja,… in zaradi tega ravno ne gremo na Metelkovo ali urgenco) in mi je pediatrinja rekla, da lahko napiše opravičilo, vendar za 10€.

ta potrdila se pa že doooolgo plačujejo.

aja, pa denar ne gre zdravniku v žep, pa tudi pri plači se mu ne pozna… da ne bi komu spet pokrovke odneslo. to vam zaračuna zdravstveni dom.

Tvoje opravičilo – zakaj rabiš zdravniško?

Žal moje opravičilo ni dovolj, saj je bila štartnina plačana + kazen za neudeležbo – v glavnem, meni je tole čisto mimo!!!!! S tem opravičilom klub dobi povrnjene stroške.

Prvič slišim. NAm ga do sedaj še ni bilo potrebno plačati. Gre za šolarja in smo ga vedno , ko smo ga potrebovali tudi dobili brez plačila . Smo pa v enem od ZD v Ljubljani.

Lep pozdrav !

po moje da nisi pravočasno obvetsila trenerjev d otroka ne bo. sicer pa jasno ta opravičila so že dolgo plačljiva. ne vem pa kako gledaš na to, ampak samo smrkanje še ni razlog da ne greš na tekmo.

Ja, če bi bilo za šolo, ga ne bi bilo treba iskat, čeprav so učiteljice nemogoči primerki, ampak klub je pa res nekaj pomembnega.
Pa plačaj, pa kaj.

Nam do zdaj še nikoli ni bilo treba plačati zdravniško opravičilo za hčerko???

https://www.facebook.com/actio.si

… treba plačati ? Zdravniškega opravičila.

… treba plačati ? Zdravniškega opravičila.[/quote]

Ja imaš prav. Oprosti za napako.

https://www.facebook.com/actio.si

Glede na to, da je bila ena hči doma že bolna (vročina, kašelj, smrkanje), prav tako je jutro začela najstarejša (sicer brez vročine), se mi ni zdelo smiselno, da jo pošljem na tekmo. Trenerja sem obvestila takoj zjutraj, vendar pa je štartnina bila plačana že v sredo, tako, da taka jasnovidka res nisem 🙂

Očitno se na tem svetu ne dobi nič več zastonj oz. po normalni ceni. Oprostite, 10€ pa res ne dam za eno klinčevo opravičilo!!! Saj niso zlatarji!

New Report

Close