Najdi forum

Fanta (ne vem, če je primeren izraz…) poznam 4 mesece, po dveh mesecih sva začela hodit, ampak vsaj kar se mene tiče, je bila iskrica na prvi pogled. Vsaj neka obojestranska privlačnost, ker sva si zgleda bila všeč. Nikoli si nisem niti mislila, da bova kdaj skupaj, enkrat je prišlo do tega, da ni bilo druge možnosti, kot da prespim pri njem in me je še isti dan predstavil staršem. Drugi dan ga nisem niti poklicala,d a sem varno prišla domov, pa me je poklical in je bil užaljen, ker se ga nisem obvestila o tem, in sem videla da mu ni čist vseen… Potem sva se še parkrat dobila in sva kar kmalu po tem tudi prvič odnose. Do mene je bil vredu, ko sva bila sama, ko pa so bili zraven prijatelji, se je pa obnašal, kto da so ženske sam za kuhat pa pospravlat… Vsem je pa govoril, da sem nejgova punca… Po telefonu sva se slišala večkrat, pa je bil ponavadi v redu, zadnji teden se je pa obnašal včasih kto da nima interesa, drugič se je smejal po telefonu, enkrat je bil užaljen, ker nisem prišla do nejga… (veza na daljavo, on zelo veliko dela doma, jaz pa imam v bistvu vedno čas, ker sem študentka in imam počitnice, prvič letos, da ne delam nič…). In sem imela obnašanja dost, ker se mi je zdelo ponižujoče. In sem mu to tudi povedala, po telefonu, ker drugače ni šlo… In je rekel, da on nikoli ni mislil, da sme nejgova punca /od enga kolega pa, da je rekel, da je bla to iskrica na prvi pogled…), da ni študiral v tej smeri, da mogoče kdaj, da nikol več ne bo v redu do ženske, ker se je pri eni opekel, pa da se morava pogovorit enkrat o vsem tem na 4 oči. In sem mu rekla, da me ne bo tja, ker zarad moškega, ki se tako obnaša ne bom hodila nikamor, in za nikomer, pa da jaz pač nisem kriva za to, akr se je njemu zgodilo. In da je zame to zaključeno, ter da se ne sekiram. In je rekel, da me bo poklical potem, ker se sedaj ne moreva do konca pogovorit, ter da ni pravi trenutek. In res me čez par ur pokliče, nisem niti pričakovala, da bo to res naredil… In se mi opraviči, za vse kar je rekel, da je razmislil o vsem, pa da je bil res nepošten do mene, da se je grdo obnašal, sploh pred prijatelji, zato ker, kao oni vedo, kaj je bilo z ono njegovo bivšo, pa da ga je pol blo sram, da bi drugač izpadlo to, kot da ga lahko ženske okol prsta sučejo… In da ne bo več tega počel, da sem mu jaz super punca v vseh pogledih, ap da ga je strah, da bi bil spet razočaran in da on ni tak tip, ko bi z eno spal, pa jo potem pustil, da res da je bilo vse skupaj prehitro, sam da hoče nadaljevat, tam ko sva ostala, brez da se nama kam mudi… ker je težko najti pravo osebo…

Jaz se pa sedaj sprašujem, če je bilo njegovo opravičilo iskreno… Pa če mu naj res oprostim obnašanje… Kaj pravite?

Crnolaska,

zakaj pa ne, seveda je bilo lahko iskreno in seveda lahko sše enkrat poiskusita in gresta naprej, seveda če bosta oba to sprejela kot za eno neškodljivo izkušnjo več, na kateri lahko gradita nadaljne odnose.

Kajti vsak dan znova s parnterjem je šola za naprej, te šole ni nilkoli konec in za partnerja se je treba vedno truditi, ne za vasako ceno, ampak mora biti obojestransko. KAjti enkrat bo minila zaljubljenost in lahko ostane ljubezen, drugič bo problem in nesreča, tretjič bo sreča in veselje, vse je poterbno sprejemati in seveda tudi dajati.

Ljubiti je lepo, če sta oba zato, če pa eden noče, je ljubiti nemogoče.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

daj mu se eno priložnost, če je bil ranjen, je razumljivo, da je nezaupljiv, tako kot si ti v bistvu sedaj do njega. Dogovorita se, da pričneta znova, da bosta poskusila, potem bosta pa sproti videla, če vama bo šlo.

Vso srečo ti želim!

Ja, daj mu še eno proložnost !

Veš fantje so včasih res obsedeni z “bivšimi”.Velikokrat delajo primerjave in najhuje je, če se dogodi, da ga ta punca pusti.Potem so prizadeti in se skušajo nekako maščevati naslednji simpatiji in ji venomer kazati, da jim ni nič do nje, radi se bahajo, skoraj ponižujejo sedanjo, potem pa jih zapeče vest.Tako je tvojega zapekla vest, ker se ti je opravičil.
Vidiš naredil je prvi korak k spravi.
Če si le zainteresirana za njegovo ljubezen, podaj mu roko in pojdi z njim, pogovori se z njim in mu nudi popravni izpit.Če pa pade, na prvem računu, potem to ni to.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

OK šla sva skupaj na morje, po tistem ko se mi je opravičil. Sam je hotel, da grem z njim, prišel me je iskat 80 km stran v čist drugo smer, pa še nazaj me je pripeljal. Ko smo bili na morju, sta bila tam sestra in njen mož in jima je pred mano rekel, da sva midva zaenkrat še samo prijatelja. In tudi mi ni dal niti enga ljubčka, nič, edino celo noč, ko sva spala skupja v isti postelji, me je objemal in božal. Men ni čist nič jasno, in sploh ne vem kaj hoče od mene.

Očitno od njega ne moreš pričakovati več kot prijateljstvo. Sploh ne ve kaj bi rad oziroma ko te ima se obnaša kod da si mu odveč če te pa ni sanja o tebi. Naj najprej reši sam s seboj kaj bi rad in če je pripravljen na resno zvezo. Na morje te je pa peljal samo zato da ni šel sam in da se je duval pred sorodniki. Za kaj več mu pa očitno ni.
Rajši si poišči drugega k te bo mel za punco in ne za prijateljico pred sorodniki.

Rad bi bil s tabo, pa se boji, da bo zopet razočaran al pa še ni prebolel bivše pa hoče imeti zvezo samo zato da ne bo sam. Najbolj da se pogovorita…………

Jao, jao… še en (upam, da samo začasno) uničen primerek moškega spola…

Trenutno si z njim ne moreš kaj dosti pomagati.
Ni pripravljen za kar koli resnega, niti ti ni zmožen nuditi tega, kar očitno pričakuješ ali potrebuješ.
Kdaj / če sploh bo pripravljen, ne moreš vedeti, ker je odvisno samo od njega, kdaj si ponovno pospravi in uredi podstrešje. Nekateri si ga razmeroma hitro (ponavadi po daljši razmerjih traja ca. kakšno leto), nekateri nikoli. Ne moreš vedeti, izid pa je *zelo* negotov.

Računaj, da je za razmerje poleg “pravih” ljudi potreben tudi pravi čas v življenju obeh. Če tega ni, potem sta lahko 100x “prava”, pa še vedno ne bo delalo.

Move on. Morda lahko funkcionirata kot prijatelja, nanj kot na partnerja pa lahko najverjetneje pozabiš.

Srečno!

T

Rekla sem mu, da se umikam od te veze. To ne pomeni, da nima ponovne možnosti, sam ne mislim upat na to. Ampak bom pozorna na vsako najmanjšo podrobnost. Problem je v tem, da smo bili ta vikend spet nekje skupaj, sicersva tja prišla vsak zase, ne čutim nobenih obveznosti do nejga, ampak je bil on precej ljubosumen, kar se tiče moških okrog mene. Ker je bil velik prostor, kjer je bilo veliko ljudi, sem se s prijateljema izgubila nekam med množico, pa me je stalno preverjal po telefonu in me celo mal bolj grdo vprašal, zakaj sem imela vmes eno uro izklopljen telefon (je bilo 15 minut, ker se je ugasnil). Ne vem zakaj je tako, mislim in čutim, da mu je lepo v moji družbi, in da misli da je naredil napako, ker je bilo vse skupaj rpehitro in verjetno ni zaljubljen vame. Čist po pravic povedano, tud jaz nisem v njega zaljubljena, mam ga pa rada in mi manjka njegova bližina. Mislim pa, da se tud zaveda, da lahko dobim drugega moškega, če ga hočem, zarad tega je po moejm ljubosumen.

poglej, js mislm, da on potrebuje čas, da preboli bivšo. to je težko, verjemi, včasih tudi če imaš fanta že nekaj časa, včasih pomisliš na bivšega, in to boli.. mislim, da bi se morala pogovoriti in mu povedati, da ga boš čakala kolikor bo treba..če si to res želiš seveda.. mislim, da ne bi smela obupati nad njim. pač potrebuje malo več časa kot ostali fantje, da spet pridobijo zaupanje. verjetno bi se tudi ti tako obnašala, če bi bila prizadeta..

Zdravo,
jaz ti priporočam, da si prebereš knjige od Paul Ekmana in se naučiš brati telesno govorico. jaz se s tem ukvarjam že zelo dolgo in mi je resnično prineslo veliko dobrih stvari v življenju. Ko boš ugotovila, da si pripravljena na preizkus, pojdita na pijačo, se o tem pogovorita in na tak način boš ugotovila ali ti laže ali ne.

RESNICA JE ZAPISANA NA OBRAZIH!!

Še prej pa se mora vrnit 8 let v preteklost. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dajte malo brat, ljudje božji!

Morda bo kdo našel v tej temi rešitev svojega problema. Saj ljudje beremo tudi stare zapise, ljubezen se v 8 letih ni kaj dosti spremenila, prav tako tudi odnosi.

Razen morda nestrpnosti, ta se je nekoliko povečala, pa živčnost.

Ampak tukaj smo, da si pomagamo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

PRIZADEU sem jo vecktat sam poskusil im mi rece da ji grem na zivce ):

New Report

Close