Opraskana akrilna kad
Lepo pozdravljeni! Delavci so nama opraskali cisto novo akrilno kotno kad, na vecih mestih, od tega na dveh kar precej globoko, vec kot 3mm…grozno…pa pokrivala sva kad z dekami in cunjami, pa se je direkt norca delal iz naju kaj pretiravava, potem ko naju pa par ur zaradi sluzbene odsotnosi ni bilo zraven, pa je vse odkril in kad je odrgnena na 8 koncih, od tega na dveh zelo zelo….
Ali obstaja kaksna resitev, da kad resiva? res se pocutiva zelo grozno, saj je kad cisto nova in vzidana sedaj… pa zgleda kot da bi jo imela ze 100 let…noceva pa da bi to s cim zamazala pa bi potem ratalo rumeno…
ce kdo ve kaksno resitev naj nama prosim prosim pomaga,
lp
Očitno se nekateri izvajalci ne zavedajo resnosti zaščite prostorov ali predmetov (Folija je pač zanemarljive vrednosti napram škodi), verjetno mu je iz rok padla ploščica glede na globino poškodbe.Izvajalec je dolžan poskrbeti za brezhibnost in bojim se, da vrednost njegovega dela ni dovolj velika, da bi s tem pokril škodo. Obstaja email prevleka čez celo kad in izgled je kot nov( tudi kvaliteta) samo ne vem kdo to dela.
Lep pozdrav, so mi rekli, da se s tem poliranjem lahko popravi samo povrsinske praske, ne pa globinskih (3)… s tem izvajalcem smo se zmenjeni, da najdemo resitev in jo on placa. Kadi res ne bi menjala, ker to prinese veliko vec stroskov in dela se zraven… Tako, da ce kdo ve za kaksnega, ki bi to popravil se mocno priporocam.
Kad pa ni od Kolpe, ampak je masazna kad firme Glass
Tulip,
upam, da ste ta dogovor zapisali tudi v pisni obliki oziroma da jim lahko zaupaš, da bodo držali besedo. Drugače je vse takšne stvari najbolje pošiljati s priporočeno pošto, da imaš dokaze v rokah. Če se ti ne bo izšlo, se obrni na tržnega inšpektorja – škodo ti seveda morajo poravnati. Izvajalca pa je bolje, da nekako najdeš sama, ker jaz “njihovemu” človeku ne bi zaupala. So pa res bebci, da naredijo takšno traparijo, ne vem reči drugega.
Take globoke praske se ne dajo sanirat, torej je kad uničena. Tam, kjer je praska, se bo barva spremenila in bo zmerej zgledal grdo. Stroške naj nosi tisti, ki je poškodbo povzročil. Jaz od tega ne bi odstopila. Ne boj se dela in časa, saj vem, ploščice bojo uničene, če se kad zamenja, pa novo naročilo, pa čakanje. Če tega ne boste naredil, vam bo kmalu pošteno žal.