Najdi forum

Opozorilo najemodajalcem

Najemodajalka sem že več kot dvajset let. Moji najemniki so bili različnih starosti od študentov do oseb poznih srednjih let, različnih poklicev, narodnosti. V kolikor se je pojavil problem, smo ga rešili s pogovorom. Redkokdaj sem si rekla – temu pa nebi več oddala stanovanja. No, pa sem naletela tudi na take. Pred njimi bi vas rada opozorila, ker videz in besede tudi varajo. Verjetno jim je nekdo od vas v marcu že oddal najmanj dvosobno stanovanje. Skupino sestavljajo blondinka 38 let, njena hči (pobarvana) 17 – 18 let ter 35-letni temnolasec. Če boste dovolili, se bo družbi pridružil tudi muc (ali dva).
V desetih mesecih bivanja niso niti enkrat plačali stanovanjskih stroškov ( stanovanje se nahaja v stanovanjskem bloku ) – kriva banka, niso poravnali treh najemnin, petih računov za elektriko (kako, da ni bilo odklopa?) Vmes so se pojavljale pritožbe
sosedov. Med drugim je moški grozil z nožem monterjem v sosednjem vhodu ker so preglasno montirali nova vhodna vrata na stanovanju – pa ni mogel spati (ob 11. uri dopoldne). Z moje strani so seveda dobili odpoved. Za boljši občutek so iz stanovanja izginile luči montirane na stropu, razbili so šipo na balkonskih vratih, banjo v kopalnici so pobarvali rdeče, polomili dvojno posteljo v spalnici, v dnevni sobi so izginile zavese, vrata dveh kuhinjskih omaric so bila polomljena, vrata v dnevno sobo so dobila luknjo, vratom v sobo, kjer je spala mladoletnica je bila polomljena kljuka. Stanovanje je bilo potrebno po 10 mesecih take uporabe ponovno beliti.
Vse njihove lažne obljube o plačilih z sms-ov imam prenešene v računalnik, pa si jih vsaketoliko preberem za iztreznitev in v opozorilo.

New Report

Close