Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza operacija vratnih ven – Nemčija

operacija vratnih ven – Nemčija

Pozdravljeni,

ravno sem dobila informacijo, da je trenutno med ustanovami, ki so priporočljive za operacijo vratnih ven tudi Nemčija (nemške ustanove),

žal pa nimam informacije kje, kam bi se lahko obrnila. V Sloveniji žal ne bom prišla na vrsto.

Če ima kdo informacije in kontakt kje v Nemčiji operirajo, vam bom zelo hvaležna,

lp, Tončka

Sicer ti ne znam odgovorit na vprašanje, me pa zanima, kako to, da pri nas ne boš prišla na vrsto?

lp

Verjetno zato, ker še nikjer na svetu operacija vratnih ven NI uradni način zdravljenja, ampak se izvaja samo na prostovoljcih.
Ponekod pri vseh, ki pač imajo denar, da plačajo, ponekod (kot pri nas v Izoli) pa samo na testni skupini.

no z veseljem bi bila testni pacijent pri nas, na žalost so mi sporočili iz testne skupine kjer že kar nakaj časa čakam na vrsto, naj ne pričakujem kakšnega vabila (pacijenti z nižjo stopnjo imajo baje prednost). Ker se mi stanje slabša, si resnično želim čimprej na poseg. Ne vem ali bo pomagalo, ampak je vsaj upanje. Denar imaš ali nimaš, vsak bi plačal sam, samo da bi se zdravstveno stanje izboljšalo. Nekako že spraskaš denar skupaj s pomočjo družine.

še enkrat, zelo hvaležna vam bi bila za kakršnekoli informacije glede posegov v tujini.

hvala

CCSVI-Center Frankfurt

Prof.Dr.Stehling Institut für Bildgebende DIAGNOSTIK

Strahlenberger Straße 110

63067 Offenbach – Kaiserlei

Phone: +49(0)69-50 50 00 90

Fax: +49(0)69-50 50 00 98-8

E-Mail: [email protected]

Internet: http://www.bilddiagnostik.de

najlepša hvala.

New Report

Close