operacija vratnih ven
Odgovor na to vprašanje ni tako preprost. Pomembna je kakovostna CCSVI diagnostika. Na naslovih na FB imaš izvajalce, ki so usposobljeni izvesti kakovostno diagnostiko. Trenutno je edini UZ aparat, ki deluje po Zambonijevi metodi, in radiologi, ki so usposobljeni delati s tem aparatom v Portorožu in preglede izvaja Medicor. CT preglede izvaja Radiomed iz Hoč.
Kakor vsakomur naj ponovim tudi tebi – v kolikor dvomite v CCSVI diagnostiko in zdravljenje, ne hodite na preiskave. Kajti samo ljudem ki si tovrstnih preiskav in zdravljenja želijo, boste podaljšali čakalno vrsto. Če nisi prepričana, če te je strah, potem pač ne pojdi na UZ in/ali CT pregled ven.
Ja, pri nekaterih bolnikih pride do restenoze. Posledično je potrebno opraviti novo dilatacijo.
Za vse, kar pa vas zanima, še enkrat objavljam povezavo na fb skupino CCSVI & Multipla skleroza. V rubriki Razprave boste našli odgovore na vaša vprašanja.
na FB moraš biti registriran, tukaj pa ne.Prosim, če lahko pišete celotne odgovore na vprašanja, da bomo lahko prebrali.To je forum, ne pa odskočna deska za FB.Vsi pač nismo taki, da si želimo virtualnih prijateljstev, jaz sem že eden od njih in me FB ne zanima.Rajši prijatelja-ico povabim na kavo in kakšno rečeva.Torej, FB je ena velika oslarija, traparija,ljudje baje ko pridejo iz službe,šole visijo samo še tam gor in ne vedo kaj se v realnem življenju dogaja.
Sploh pa bolni ljudje, POJDITE NA ZRAK-NA SONCE!!!!