Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza operacija vratnih ven

operacija vratnih ven

Različne so te izkušnje, saj ti vsi to ves čas dopovedujemo. Vse je odvisno od tega, na koga naletiš. Nekdo te bo razumel, drug ti bo pomagal, tretji pa…

Pred kratkim, sem bila na infuziji medrola, zdaj se mi pa pojavlja vrtoglavica, sem agresivna,besna na vsakega ki gre samo mimo mene.Nevem , je to od tega medrola?

Tudi sam sem bil prejšnji teden na medrolu, pa razen vročice in nespečnosti, nimam drugih simptomov.

besna ali agresivna…ravno nasprotno…vesela sem bila, ker se mi je stanje (počasi) izboljševalo

V dolgoletni karieri obolevanja sem že nekajkrat prejela medrol. Stranski učinki pri meni : -vedno pridobim nekaj kilogramov,povečano izpadanje las,krhki nohti,tudi koža postaja vse bolj tanka. A kot pravi uporabnik83. Vesela sem bila,ker se mi je stanje počasi izboljševalo.

lp tery

Meni se ni stanje izboljšalo po medrolu , če sta že bile na operaciji?

Jaz sem bila. Na širjenju vratnih ven namreč. Trenutno ne uživam nobenih zdravil, ne vitaminov in ne prehranskih dopolnil.

Jaz ,pa vsak dan kličem v Medicor za operacijo , pa mi nihče ne dvigne telefona?

Si sploh opravila potebno diagnostiko?

Nevem, kakšno diagnostiko to misliš? Nevem , zakaj se ne javljajo več na telefon. Imaš kakšen kontakt ozir.številko od Medicor?

Vse imaš že razloženo skupaj s povezavami v mojem komentarju z dne 07.01.11 ob 09:08 🙂

CCSVI diagnostika je slikanje ven.

Kaj, pa če nimam zoženih vratnih ven , ker sem zasledila,da pišejo da jim niso našli zožitve ven? Lp!

Odgovor na to vprašanje ni tako preprost. Pomembna je kakovostna CCSVI diagnostika. Na naslovih na FB imaš izvajalce, ki so usposobljeni izvesti kakovostno diagnostiko. Trenutno je edini UZ aparat, ki deluje po Zambonijevi metodi, in radiologi, ki so usposobljeni delati s tem aparatom v Portorožu in preglede izvaja Medicor. CT preglede izvaja Radiomed iz Hoč.

Kakor vsakomur naj ponovim tudi tebi – v kolikor dvomite v CCSVI diagnostiko in zdravljenje, ne hodite na preiskave. Kajti samo ljudem ki si tovrstnih preiskav in zdravljenja želijo, boste podaljšali čakalno vrsto. Če nisi prepričana, če te je strah, potem pač ne pojdi na UZ in/ali CT pregled ven.

Živjo,

jaz sem novi pečen z MS oz še vem dobre 7 mesecev. Če je širjenje žil samoplačniško ali krije zdravstvo. Hvala

Živjo,

Še to, kolikor sem jaz slišal glede širjenje ven, da se lahko čez čas sesedejo ali nekaj podobnega. Ali mogoče ve kdo glede tega?

Ja, pri nekaterih bolnikih pride do restenoze. Posledično je potrebno opraviti novo dilatacijo.

Za vse, kar pa vas zanima, še enkrat objavljam povezavo na fb skupino CCSVI & Multipla skleroza. V rubriki Razprave boste našli odgovore na vaša vprašanja.

na FB moraš biti registriran, tukaj pa ne.Prosim, če lahko pišete celotne odgovore na vprašanja, da bomo lahko prebrali.To je forum, ne pa odskočna deska za FB.Vsi pač nismo taki, da si želimo virtualnih prijateljstev, jaz sem že eden od njih in me FB ne zanima.Rajši prijatelja-ico povabim na kavo in kakšno rečeva.Torej, FB je ena velika oslarija, traparija,ljudje baje ko pridejo iz službe,šole visijo samo še tam gor in ne vedo kaj se v realnem življenju dogaja.
Sploh pa bolni ljudje, POJDITE NA ZRAK-NA SONCE!!!!

Odgovor sem napisala in zraven dodala, kje se lahko najde več informacij. Potem pa pač po želji. Komur FB ustreza, mu ustreza. Komur ne, mu ne ustreza.

se strinjam z mittja…

Na FB je CCSVI & Multipla skleroza skupina odprta za vse in ni potrebna registracija, vsaj glede branja.

New Report

Close