Najdi forum

operacija sive mrene – informacije

Pozdravljeni,

mama mora iti na operacijo sive mrene. Enkrat je ze bila v Celju. Sedaj ima cel spisek moznih zdravnikov in bolnisnic, ki lahko izvedejo omenjeno operacijo. Ima morda kdo kaksne izkusnje (dobre ali slabe) v zvezi z operacjo in bi lahko napisal nekaj besed, da bi se lazje odlocili? Ker smo drugace iz Kranja, bi nam se najbolj ustrezala Ljubljana. Za kakrsnokoli informacijo se ze vnaprej zahvaljujem.

Moja mama je bila operirana sivo mreno v sanatoriju Rožna dolina pri dr. Nagličevi.Bili sva obe zelo zadovoljni, vsi so zelo prijazni. Je na koncesijo in še najmanj časa za čakat.Naslednji dan je kontrola. Sama operacija traja 20-25 minut in nato je počitek 1 uro. Bila sem ves čas prisotna zraven nje razen pri operaciji.Najprej se je potrebno naročiti za pregled. Telefon: 477 94 00
Srečno in lep pozdrav

Marja

sanatorij Rožna dolina je res pravi naslov. Strokovno in hitro…Moja mama je bila tudi tam in je vse potekalo kot ti je že marja2 napisala…

Jaz sem bila tudi v sanatoriju Rožna dolina. Sem velik zajec za vsakega dohtarja, ampak tu je bilo vse super. Osebje je zelo prijazno in strokovno. Vse je tako, kot sta napisali predhodnici. Lep pozdrav!

Hvala vsem za informacije in lep dan še naprej!

New Report

Close