OPERACIJA OČI
Zanima me, če si je kdo od vas dal lasersko odstranit dioptrijo, kje in pa koliko je za to plačal.Kako je vse skupaj potekalo.Jaz sicer nimam neke velike dioptrije (-3 in -2,25)me pa te leče in vsakoletno menjavanje očal(gremo kupit kaj po modi) že pošteno preseda.Ker imam dipotrijo že več let enako bi zdaj bila šansa rada pa bi šla k nekemu res dobremu oftamologu ne pa kar nekam, ker oči so le oči.
Mojo situacijo sem napisala na forum(moderiran) pa zgleda, da nima vsak to čast, da dobi odgovor, ker je medtem moderatorka že odgovarjala-meni pač ne.
Čakam vaše odgovore in vas prav lepo pozdravljam
Jaz sem bila na laserski korekciji vida pred tremi leti v Novi Gorici pri dr. Šalamunu.
Cena posega za eno oko je 250.000 SIT. Poseg traja cca 20 min in meni ni žal niti tolarja.
Tudi moja dioptrija ni bila ravno visoka. Naročite se na pregled in se o vseh podrobnostih temeljito pogovorite.
Iz moje strani vam priporočam.
LP
Jaz sem se tudi operirala pri dr. Šalamunu. Cena kot je že navedla ena kr tako. En teden potrebuješ dopusta, ker ne moreš voziti, nato pa se vid popravlja (bistri) še kak teden, dokončno se uredi po 3 mesecih. Naredijo v lokalni anesteziji, to pomeni, da vam dajo kapljice proti bolečinam in resnično, ne čutiš nobene bolečine, vsaj pri meni je bilo tako.
Več informacij o operaciji:
http://www.vid.si/operativarefrakcija.htm
LP