Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija operacija oči

operacija oči

Zanimam se za lasersko odstranitev dioptrije.Stanje na mojih očesih je sledeče:
desno oko: SPH – 0,50
CYL – 1,75
AX 180

levo oko: SPH – 2,00
CYL – 1,25
AX 10

Stara sem 26 let, imam že več let nespremenjeno dioptrijo, porod je za mano.Resnično sem že sita teh leč in očal pa me zanima kaj lahko tako na hitro brez podrobnih pregledov seveda ocenite-sem primerna?

Ogledala sem si spletno stran Morela-zanima me kje se nahaja-Dolenjska?Koliko pred bi morala na pregled, če bi se za opreracijo odločila v mesecu juliju oziroma ali takrat sploh delate?

Zanima me od-do koliko varirajo cene take operacije oziroma koliko je maksimalen znesek operacije?

Ko sem pregledovala vašo spletno stran nisem prav dobro razumela ali naredite operacijo v istem dnevu na obeh očesih ali na enem in nekoliko kasneje na drugem?

Ali je najbolj črn scenariji posledic operacije tudi oslepitev?

V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam

Glede na dioptrijo, ki jo omenjate lahko recem, da ste primeren kandidat, se posebno za levo oko, seveda pa je pred tem potrebno narediti vse potrebne preiskave in podati dokoncno odlocitev.
Nahajamo se v Dravljah v Ljubljani, na Ulici bratov Babnik 10. V kolikor bi zeleli operacijo v juliju (delamo od 10 julija do 10 avgusta) se na pregled lahko narocite v juniju. Cena operacije za eno oko je 280.000 SIT in vkljucuje vse predoperativne in pooperativne preglede ter zdarvila takoj po operaciji.
Naceloma najraje naredimo najprej operacijo na enem ocesu in nato cez en teden se na drugem ocesu, seveda pa se zelo prilagodimo pacientu, ker si morate vi vzeti cas, vsaj 3 dni za eno oko, pa ne da v tem casu ne morete delati.
Za oslepitev pri nasi tehniki operacije se nisem slisala.

mag. Kristina Mikek, dr.med. spec. oftalmologije Morela okulisti d.o.o. Center za očesno refraktivno kirurgijo Tehnološki park 21, stavba D, 3.nadstropje Ljubljana Tel: 01 5102340 www.morelaokulisti.si

New Report

Close