Najdi forum

Pozdravljeni,  svetovali so mi operacijo hrbtenice-zatrditev vretenc. Čakalne dobe so strašansko dolge in glede na moje trenutno stanje ter starost -spadam še med delovno aktivno populacijo ne vem kako bom zdržala.

So pa razlike v čakalnih dobah. Npr v Vsldoltri je bistveno krajši čas kot v Ljubljani. Zanima me sledeče, ali poseg (  transpedikularna fiksacija hrbtenice) izvajajo povsod  oz ali je to povsem običajna operacija za zatrditev vretenc. Torej je vseeno ali se  lahko odločim za poseg, kjer bom prej na vrsti ali kamo je s to stvarjo.

Ortoped pri katerem sem bila mi je priporočil kirurga in  kliniko, vendar ne vem, če bom zdržala.

Res se opravičujem za tole zmedeno vprašanje, vendar žal ne vem kako naprej.

Pozdravljeni,

tovrstne operacije se pogosto izvajajo v večjih bolnišnicah pri nas. Tudi v  OB Valdoltra imajo s takšnimi operacijami obilo izkušenj.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close