Opazovanje med sexom
Ej, ti Maestro…..
Jaz pa ne bom organizirala takih zadevščin…. ;)) Pa tudi – moj mož ne bi nikoli pristal….
:))
nehaj nooooooooooooooooooooooooooooooooo!
da mož ne bi nikoli v to pristal?
UH……………sedaj se pa krepko motiš……..vsak mož ( moški ) bi v to pristal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ekola!
p.J ( pohotna Jilly )
Ja mojmir, na napačnem forumu si. Tu je folk odprt, veliko seksa, vse mogoče proba…V SANJAH!!!! Tako je pač ko ti je forum edino življenje in najboljši prijatelj. To kar iščeš boš našel na kakem drugem forumu, tu pa je bistveno da se vsi poznajo, se ujčkajo, zgrizejo vsakogar ki ni v njihovem tropu in ne tuli v njihov rog in se pogovarjajo (kot si rekel) o tangicah in nogometu. Ko pa pride beseda na kaj konkretnega se pa tako začne sama zajebancija.
Potem mu pa ne povej, pa sama pridi… :==)))
Maestro.
P.S.
Se vedno je zajebancija a ne ?? :)))
….bom vprašala doma, če lahko grem….;))
BRAVO!
Prvič sem napisal post na tem forumu in mi res ni bilo jasno, kaj se dogaja.
Naenkrat pljuvanje in kritiziranje. Saj ne, da ne prenesem kritike, sem pa resno pričakoval debato z argumenti.
Pravi naivnež sem!
Mojmir kaj pa za threesome si?????????
Midva prakticirava 2 Ž, 1M!
ja, saj to je ravno čar – a ne?
Ja.. a ves, ko s(m)o se nekaj o travi menli ???….. meni je zaj tak, ko da sem jih ducat pokadil……. SE LEPSE MI JE……. odgovarjam za nazaj.. trave ne rabite…. pridte na forum :)))))))))))
aha :)))
pričakovani odgovor :)))
Uživajta
zih bo hotu it zraven, bod prepričana
Ja, no vidiš… Učinek je podoben, ko se pogovarjamo o seksu…. Za vsakim grmom je kdo ;))
Hehe…
Premalo pozorno si spremljal forum, to bo!
Ni slaba ideja, sam glede na Slovenijo bos moral tam na med hrano uturit mal norih gobic, kaksno koko pa namest oglja travo kurit in pol bo pa padla tvoja ideja se v malce bolj pikantni varianti.
Drugace pa ima veliko moskih tezavo s potenco, ce jih nekdo drug opazuje tko, da se dodatna ovira pri iskanju parov (ceprav zgornje substance to popravijo:)).
…luda, ampak niti ni tako slaba…he, he!
ne samo enkrat.. in še ne zadnič..
Prvič tu.
O Mojmirjevem predlogu sva se tudi midva doma sama pogovarjala. (Že preden sva ga videla). In se strinjala, da bi bila za naju oba sprejemljivo le gledanje.
Me res zanima, ste se uspeli dobiti? Če ja, kako je bilo? Zanima to še koga drugega? Obstaja kaka stran za tovrstne stike?
Se ne spomnejo več, k to se je dogajal pred 20imi leti
Forum je zaprt za komentiranje.