Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Opazovanje med sexom

Opazovanje med sexom

Vodnar…. za tebe navijam….. ko gre za sex_ualna vprasanja ti ni para :))))

Go vodnar, go :)))

Aleluja!!!!!

Pa o tem govorim!!!!!

Sex s svojo punco!!!

Še enkrat preberi prosim moj post!

fino ;))….

:))

Ja.. že 20 minut mi ni več dolgčas 😉

A prides? :))

To se da delati tudi v swinger klubih! Točno vem, o čem govoriš! V swing klubu ti ni treba seksati z drugimi! To bi pa jaz rad povedal!

Kaj pa, če bi nekje v sredi…. rad poskusil še s tistim, ki seksa zraven tebe…..

Kaj pa potem?

eto, sva že dva,
zdej pa reč, da tebi, kot moškemu, ne bi pasala kaka taka dogodivščina….čisto iskreno povej

p.J ( pohotna Jilly )

Vcasih se mi

(ne zeli) svojega bliznjega zene

zlusta :))))

Jaz pa ravno swinger kluba nisem želel. Prvič pri nas ni nobenega spodobnega, drugič tisti, ki so v tujini so sami čudni in tretjič taka zabava bi bila fina podnevi, v toplem vremenu.

Mateja: vse je dovoljeno in nič obvezno!

Stvar dogovora!!

bom rekla še Aceroli, pa prideva skupaj….

BiiinGO! :))))))

Mal si čuden… Rad bi seksal v družbi, swing klubi ti pa niso všeč! Drugače je pa tak klub kjer ti ni treba seksati z drugimi v Avstriji, pri ne vem, če obstaja… V tej stvari ti dam prav!

Pa še nekaj! Če bi midva z Vodnarko prišla in seksala vpričo vaju, vidva pa tudi, kaj bi storil, če bi te recimo jaz vprašal, če ti ga lahko pofafam?

:)))))))))))))))))))))))))))

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees TOOOOOO mi deli……..
pa še na zgornje moje malce provokativno vprašanje odgovori NO

Mojmir ze ima mojo ponudbo na Emailu :)))))

;))))))))))

Tole vprašanje pa je čisto brez pomena!

Moj odgovor: NE

Boš rekel: saj sem vedel.

Pa kaj , če si vedel. Pač nisem bisex. IN? Pa tudi, če bi bil in mi ti ne bi bil všeč, bi rekel NE. In če tvoji dragi ne bi bilo všeč, bi rekla NE in pri tem bi ostalo.

Kaj si hotel izvedet s tem vprašanjem, veš samo ti!

Mam tolk mal cajta, da komaj sledim postom…

Sem za skupinski seks! Če bi nas bilo več, pa bi samo gledali, bi bilo zame približno tako, kot če bi bil sam s punco, pa bi jo smel samo malo šlatati do popka nižje pa ne!

Seks je seks! Ali je, ali ga pa ni!

Hvala za odgovor, vse si mi povedal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close