Opazovanje med sexom
A ti res misliš, da so ljudje v resnici tako odprti v živo, kot na forumu? Ej… Saj so, samo motivirati jih moraš znati1 Ti si pa popolnoma narobe začel!
Draga moja, “odprti” ljudje kot jim praviš ti, se še kako dobro najdejo preko forumov. Ampak očitno tale ni pravi.
Dajte raje o nogometu pa o tangicah pisat. Se bolj spoznate na te zadeve.
Pa brez zamere!
Niti pod razno!!!!!
ne bi bilo slabo,seveda, da se vsi pristoni zavedajo, po kaj in zakaj so prišli:))))))))))))
Samo, poanta vsega je, da verjetno ne bi vse skupaj ostalo samo pri seksanju s svojim partnerjem, prej ali slej bi koga zamikala kaka zamenjava, kaj pa potem?
ekola!
p.J
Delno se s tabo strinjam… Ej no… Naj rajši tvoja punca odprte tole temo!
Zgleda, da res nisem bil dovolj jasen!
Če si že videl swinger klub, potem bi ti morala biti razlika popolnoma jasna!
Še malo izobrazbe, pa bo!
Ok… ti pa… vsaj poskusil si….. se na kaksnem probaj…..ali pa pridi na srecanje forumasev…. bomo sli na pizzo, pa ce si bomo vsec, se lahko tudi na kaksni vikendici ostavimo….
Brez zameree 😉 ,
maestro.
Mogoče je res bolje, da greš na drug forum in nas otroke pustiš, da pišemo o tangicah in nogometu. Pa tudi, če bi se o mravljah in bi nam to pasalo to nobenega nič ne briga. Kdor je rad v naši družbi je dobrodošel, mi se čisto fajn počutimo tu.
:))))))))))))))))))))
kaj je vodnar?
a ne bi pasalo?
Še malo izobrazbe :)))))))))))))))
Le kaj bi blo potem?
Katastrofa? Potres? 3. svetovna vojna?
Tudi tebi je manjka. Žal! 🙁
zdej si pa ti mim udaru:))))))))))
uživancija, mar ne?
kaj če bi pasalo?
Ja jasno!
Očitno se je našel eden, ki mu je nekaj stvari jasnih.
Lahko pa se tudi motim!
na pico smo že šli, zdaj bi pa kalamare ;))
:))
poizkusiti nekaj takega kot predlaga mojmir?
Ti si jih bolj malo videl od znotraj! Lahko tudi samo gledaš! In ni ti treba seksati z drugimi, samo s svojo punco!
Hehe… ja…. v vikendici….. upam, da bosta zopet dve punci, pa eden fant…. (jaz po moznosti) :))))
ja, po moje nauš nikol zvedu a?
ej……sam nekaj…….tvoja ideja ni napačna, samo, ne za izvedbo te domišljije v realnost ne boš našel somišljenikov tu gor. Na žalost, treba jih je drugje poiskati in na malce bolj drugače, bolj prefinjen način. Sej vidiš, vsi so te napadli, grem pa stavit, da so se vsi nekje v sebi vprašali, vsaj za trenutek, kako bi to izgledalo……no, vsaj nekaj si dosegel s tem postom, mar ne?
ekola!
p.J
Forum je zaprt za komentiranje.