Najdi forum

on ne ve, da ga poznam

To pa je že preveč moreče zame, zato vas prosim če ima kdo kakšno mnenje, kaj naj naredim, bi vam bila zelo hvaležna….

Nedavno nazaj sva se s prijateljico pogovarjali in omenila mi je, da jo je neka kolegica vpisala na neko spletno stran za iskanje partnerjev. Bilo mi je kar zanimivo poslušat in vprašala sem jo za naslov strani. Sploh ne vem kako je prišlo do tega, ampak malo za hec malo za res sem rekla, da se bom prijavila tudi sama in res sem se. Pri prijavi sem po predlogu prijateljice napisala malo let manj kot jih imam, to je bila edina neresnica v moji predstavitvi.

Tu pa se začne!
Bilo je zelo veliko presenečenje, kajti skoraj takoj sem dobila sporočilo od nekoga, ki sem ga po opisu sodeč takoj prepoznala! Zagotovo je on, ker se vsi podatki ujemajo… kaj sedaj???? Odpisala sem mu brez da bi povedala, da ga poznam. Kako pa bi odreagiral, če bi vedel, da sem se zlagala, saj je on ravno zase napisal, da mu veliko pomeni resnicoljubnost.

Res se zelo težko in neprijetno počutim, ker tudi meni resnica veliko pomeni in iskrenost in dejansko sploh ne vem, kako da sem se pri letih zlagala? Kako sem lahko poslušala to kolegico, in sploh zakaj?
Tako mi je žal. Še najbolj zaradi tega, ker mi je ta fant že od nekdaj všeč.

Kako naj sedaj rešim to stisko? Naj mu odkrito povem vse to, kot sem sedaj vam in tvegam, da ga izgubim za vedno v celoti (sedaj ga kdaj tudi pokličem v zvezi z enim skupnim področjem, ki naju oba zanima)?

Nisem si niti najmanj mislila da se bo kaj takega zgodilo. Seveda si dopisujem še naprej z njim brez da bi on vedel da me že pozna… in tega ne morem več… ni mi lepo da on tega ne ve. Ker morda če bi res vedel, sploh ne bi zgubljal časa z menoj…oh… Saj s tem ko bi mu odkrito povedala bi tudi on lahko spoznal da mi resnica veliko pomeni. Ampak dejstvo je, da sem se zlagala in to je lahko tudi preveč.

Več ko si dopisujem z njim, bolj me vleče k njemu, bolj ko se mi v pismih odkriva, bolj se mu želim tudi jaz, ampak dlje ko traja to, težje je, ker večje je prikrivanje… tudi sama se njemu po dopisovanju sodeč zdim zelo zanimiva in sploh ne vem kako bo, ko me bo enkrat želel videti tudi v živo? Ne bi mu rada zbujala kakih upov, ker v bistvu sedaj jih ima, misli si kako je zanimiva ta oseba … ne ve pa da me v bistvu pozna… če bi vedel, ne vem ali bi tudi želel me spoznati malo bolj… zeleno luč bi imel. Zablod ne želim niti sebi, saj tako dobim občutek da se zanima zame,…saj v bistvu se res, samo ne ve, kdo sem.

Prosim če mi lahko karkoli svetujete in poveste kaj bi vi storili?

Nika!

Jaz mislim, da je najbolje, da mu v enem od pisem napišete, da ste se prijavili na to spletno stran v začetku bolj za šalo, sedaj pa vam je on resnično všeč in mu želite povedati vse tako kot je (koliko let pa ste prikrili-najbrž ne 10, vse ostalo pa mislim, da ne bi smela biti ovira).
Romantika je lahko tudi v tem, da vi veste kdo je, pa mu tega ne poveste, saj to najbrž ni tako pomemben podatek – morda bo bolj zanimivo čez nekaj let… Seveda pa je to stvar vaše odločitve!

Veliko sreče!

Špela, Šent

Ojla!

Takole internetno dopisovanje jemlješ preveč resno. Moje izkušnje so take, da si lahko pišeš karkoli in sta si blazno všeč po pisemcih, potem pa na srečanju v živo pogruntaš, da mu neznosno smrdi iz ust – pa je konec vseh nevem kakšnih visokoletečih debat in ujemanja. Dostikrat gre pri dopisovanju za eno veliko goro nakladanja, vsi smo lepi, mladi, polni energije in ne vem še česa, resnica pa je čisto drugačna.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close