Najdi forum

On je pravi jebač

yess.. ajsi reku da sem kjut…

no prou, evo puščam te pr mir…

majkl hvala :))

ha ha ha ha ha… kak te naj sam zase priznaš, da si jebač? A ne bi bilo to malo samohvalno. O tem naj sodijo raje kar naši dekliči
(:-P)

hihihihi… ampak imam pa rad dobre jebačice, to pa že.

JEBAČ je zame kurbir, ki fuka vsako ki mu prekriža pot sam zato da fuka in izpade kao car…bruh burh :((

ČE pa uporabim pridevnik JEBAČKO, JEBAČKI pa to pomen da je blo neki oz. nekdo hudo dobr, seksi… :))

1. car je iz vrhnke.

2. kr neki? kr nekdo?

Ajs, ona še na pijačo ne upa z mano :)) Prpa je :))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prpa?!! Jaz?! Kaj ti te dela?! Jaz že ne!

Spider verjetno zato, ker pri tebi žensko druženje punce smatramo kot “PODRU BI ME RAD” :)))

Prpaaaaaaaaa :)))

:)))
Sicer se ga jaz ne bojim, pa naj bo težki jebač al ne, ker itak mu lahko dokažem nasprotno, se pravi, da so moški in ženske lahko samo prijatli. :))) Ok, zaj bom že nehala s tem, ker sem ko pokvarjena plošča. :)))

Ok, Spider, ti mi kr reči prpa, mi prav prisrčno dol visi, če bi me zdaj vido, bi ti pokazala, kak mi dol visi. :))))
Samo pol se pazi, če boš ti na koncu prpa izpado! Pazi se pazi!

Jaz mislim, da te ne bom nikoli videl, ker si….prpa :))

res,res…če ma velke joške seveda :p

lp ajs

hmm..mi takmu rečemo car. :)))

lp ajs

se mi zdi da imajo punce precej drugačno definicijo jebača kot fantje. zanimivo.

lp ajs

V mojem vokabularju je JEBAČ tak tip, na katerga palijo vse bejbe (v njegovi okolici bom rekel) in jih tud popedena in povrhu še dobro skratka šarmer+lep+dober fukač… več kot enega (pa še ta ma zdej resno dekle) pa ne poznam…

…no vsekakor pa jih je manj kot jih “okličejo” ali se celo bohnedaj sami okličejo 🙂

*Ajša zardi, sramežljivo pogleda v tla, nato pa iskrivo pogleda izpod obrvi in se poredno nasmehne*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close