On je pravi jebač
yess.. ajsi reku da sem kjut…
majkl hvala :))
ha ha ha ha ha… kak te naj sam zase priznaš, da si jebač? A ne bi bilo to malo samohvalno. O tem naj sodijo raje kar naši dekliči
(:-P)
hihihihi… ampak imam pa rad dobre jebačice, to pa že.
JEBAČ je zame kurbir, ki fuka vsako ki mu prekriža pot sam zato da fuka in izpade kao car…bruh burh :((
ČE pa uporabim pridevnik JEBAČKO, JEBAČKI pa to pomen da je blo neki oz. nekdo hudo dobr, seksi… :))
:)))
Sicer se ga jaz ne bojim, pa naj bo težki jebač al ne, ker itak mu lahko dokažem nasprotno, se pravi, da so moški in ženske lahko samo prijatli. :))) Ok, zaj bom že nehala s tem, ker sem ko pokvarjena plošča. :)))
Ok, Spider, ti mi kr reči prpa, mi prav prisrčno dol visi, če bi me zdaj vido, bi ti pokazala, kak mi dol visi. :))))
Samo pol se pazi, če boš ti na koncu prpa izpado! Pazi se pazi!
Jaz mislim, da te ne bom nikoli videl, ker si….prpa :))
res,res…če ma velke joške seveda :p
lp ajs
hmm..mi takmu rečemo car. :)))
lp ajs
se mi zdi da imajo punce precej drugačno definicijo jebača kot fantje. zanimivo.
lp ajs
V mojem vokabularju je JEBAČ tak tip, na katerga palijo vse bejbe (v njegovi okolici bom rekel) in jih tud popedena in povrhu še dobro skratka šarmer+lep+dober fukač… več kot enega (pa še ta ma zdej resno dekle) pa ne poznam…
…no vsekakor pa jih je manj kot jih “okličejo” ali se celo bohnedaj sami okličejo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.