On je pravi jebač
Kako si to razlagate ?
Mogoče kakšen fant iz foruma prizna da je pravi jebač ali pa kakšna punca da ima rada jebače.
Lp,Robi
od tistih, ki me poznajo, so letele izjave, da sem jaz pravi jebač
Mr. Smith recimo je jebach…Neo – nikakor.
lp ajs
Nedolgo nazaj sem na forumu postavil enako vprašanje. Namreč, kaj pomeni biti dober jebač. Dobil sem zanimive odgovore; poišči v iskalniku, če te zanima.
…kaj pa ti ajsko……ti bi rad obdelal (skori) use generacije…..pravi jebo :o)))
En moj znanec, kar aktiven na tem področju je ob vprašanju zakaj pa une zadnjič nisi hotu, izjavil:
“tudi moj ***** ima kanček samospoštovanja”
Takrat smo se smejali, ampak če človek mal razmisli…..kje je pol meja med ….radodajcem in pravim jebačem.
A ni mal glupo, če veš, da unga pa lahko kadar češ…k un itak vsako…pol začneš lahko kot ženska dvomiti v svojo ženskost..a sem ga jaz zrajcala..al ga itak vsaka…
Čist einfoch; tisti, ki me res dobro nateg*e. Ampak jebač ni tisti, ki seksa z eno al pa dvema puncama v svojem življenju torej je jebač tisti,ki nategne vsako (no, skoraj vsako rečmo), ampak je pogoj da obvlada. Ker sigurno se ne bo govorilo o enem tipu, da je jebač (kamoli dober jebač!), če je seks z njim porazen (pa četudi je seksal z malim milijonom žensk).
jebač ima stil in merila. in oprijete majčke. bljak.
lp ajs
eeeeh, nič nebi obdelal vse generacije, sam mal razmišljam.
lp ajs
Tist ki me dober nateg*e si zasluži, da se mu reče dober ljubimec, ne pa jebač. Sicer je čisto možno, da ga nekje vmes začnem obkladati tudi z oo, ti moj jebač…
Drugač pa je jebač že beseda sama po sebi taka, bljaka, da jo zastopim kot oznako za osebek moškega spola, k bi jebal, kvaliteno al ne, razen če dobi poz. predznak v smislu dober jebač.
bljak, ja.
heh…sam jebači brez žensk, ki jim nasedejo nebi obstajal :)) in ene prav rade nasedejo :))) kako gre že un vic o potrebni kokoški in petelinu?
lp ajs
Nekaj takega:
Hodim po dvorišču in petelin me hoče naskočit.
Če mu takoj dam sem kurba.
Če mu ne, ne bo nič.
Najboljš, da se slučajno spotaknem.
yep to! :)))))))
lp ajs
Kaj pa, če gre samo za seks? Da se enkrat nategneta in je to to? Pol mu ziher ne boš rekla, da je tvoj ljubimec.
Itak je odvisno od šprahe al kak naj rečem, ker jaz ne bom nikol nobenmu tipu rekla “moj ljubimec”, ker mi je to glupo. Ker tak bi rekla, kaj jaz vem, moja mama npr.
Z besedo jebač v moji družbi oz. mojem širšem krogu nikogar ne užališ, pravzaprav mu lahko dvigneš celo ego; jaz dostikrat mojim moškim kolegom rečem “jebač” al pa “fucker”. Mojemu fantu pa itak tud v določenih trenutkih. :)))
…….:o))))) ti kar razmišljaj…….sam ne preveč……..ker pol boš ratu že zbirčlov :o))))
vse se da zmeniti
Jaz sem razmišljala bolj o slovnični pravilnosti izraza.
Ja itak, da če razlagam kok me je dobr ne rečem oh, kako krasen ljubimec je, ampak bolj v smislu ta me je pa tolk dobr ruknu, da sem še zdaj čist,
samo hm, si mi dalal kar mislit ne vem kdaj sem nazadnje to rekla..zadnje čase so moje izjave bolj v smislu..tega sem si pa dobr privoščila… itak se pa baje ne znam čustveno predajat, tko da si jih raje privoščim..
Forum je zaprt za komentiranje.